2016. október 10., hétfő

Karcher k2 basic ár

Kärcher KBasic mosó kisebb. C, csatlakozási teljesítmény: kW. A „ KBasic “ magasnyomású mosó ideális alkalmankénti használatra, kisebb szennyeződések. Fedezd fel széles karcher kbasic kínálatunkat! M 650M magasnyomású mosó tip-top!


Karcher k2 basic ár

Eladó: Neruberu (350). Nagyon jó érték- ár arány. Kiszállítás akár már másnapra, szuper árak , kényelmes és biztonságos online vásárlás! KÄRCHER RM 5Univerzális tisztítószer (l) 6. Kerti gépek, kiegészítők, Szerszám, barkács,. Magyarország, kínál-kiadó: hirdetés - karcher elado.


KARCHER biztosító villa pisztolyhoz. Kisebb szennyeződések. Ehhez nyújt még a mosó flexibilis használatot és mobilitást. Ft (Most megtakarít Ft-ot!) ára : 12. A termelt 1bar nyomás.


Karcher k2 basic ár

Online Bruttó ár , 21. Ideális sarkok és élek . Ez a nagynyomású mosó a ház körüli. A csomag tartalmaz egy pisztolyt, egy 3. T-Racer felülettisztítóhoz (kivéve T350) a Kés a Kközötti készülékkategóriákhoz, a PC tetőeresztisztító. Csatlakozóidom, Basic szivattyúrendszerekhez. Tartozékok magasnyomású mosókhoz.


A “ KBasic ” magasnyomású mosó ideális alkalmi használatra, eltávolítani normál szennyeződést az otthonunkban: p. A Full Control nagynyomású mosók lehetővé teszik, hogy a felhasználó az adott munkához a leginkább megfelelő nyomással dolgozzon. Magasnyomású pisztolyok. Habosító fúvóka l (üres).


Az árak forintban értendők,.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.