2016. október 26., szerda

Edzőheveder

Edzőheveder , multitréner felfüggesztéses tréner kedvező áron! Fedezd fel edzőheveder ajánlatait és rendelj az Aktivsport webáruházban! Az Aktivsport edzőheveder erős szalagokból áll, melyeket egyszerűen rögzíthetünk szinte bárhova! A hatékony testedzés alapvető fegyvere a BODYROPE BASIC edzőheveder. PSX SUSPENSION TRAINING SET - FELFÜGGESZTÉSES EDZŐHEVEDER.


Felfüggeszthető edzőheveder. Tekintsd meg a termék információit. Szállítási idő: hét.


TRX jelelgű hevederpánt mely karabínerben végződik, ha a karabínertől a fogófülig . Neked van már otthon edzőhevedered? Szívesen használná de nem tudo hogy is kezdj bele? Ne keresd a kifogásokat. Elérhetőség: Rendelhető. A felfüggeszthető erősítő egy sokoldalú eszköz, úgynevezett heveder-rendszer, amely mobil edzőteremként használható.


A CrossFit PRO edzőheveder egy népszerű segédeszköz, amelyet otthoni edzésre terveztek. Gyakorlatok széles skáláját kínálja. Nagyszerűen edzheted . Ez az edzőheveder kiváló minőségű és sokoldalúan használható.


A plusz hevederrel szabadban, pl. A hevedertrénert könnyen az ajtóhoz lehet rögzíteni, ezáltal az otthoni . Csak csúszásmentes felületen . Függeszthető edzőheveder 2kg teherbírással✌, párnázott markolattal✌ otthoni használatra, saját testsúlyos edzéshez. A Tunturi MMA és box edzőheveder szett kiváló kéz illetve láb edzésére. Négy darab magas ellenállású heveder, egy deréköv, két darab bokapánt és két darab.


Felpörgeti az otthoni saját testsúlyos edzéseidet! A súlyzós edzéssel össze sem hasonlítható ez a . Az edzőheveder a TRX-hez hasonló training eszköz, mellyel az edzés egyszerű,. Multifunkcionális edzőheveder cross traininghez SPRINGOS PRO a Erősítő szalagok és kötelek kategóriában - most 10.


Ft-ért csak nálunk a . SVELTUS SUSPENDER trx jellegű edzőheveder a EGYEBEK kategóriában. Az egész testedet és az összes izomcsoportot megmozgatja a súlyzókkal vagy más. Miért jársz jól ezzel az edzőeszközzel?


Edzőheveder

Ezt a 2gramm súlyú „konditermet”, bárhová viheted magaddall a nagyvilágban, és akkor edzheted a tested összes izmát, amikor csak kedved tartja! Suspension Trainer edzőhever Szia!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.