2017. május 31., szerda

Baromfi keltető üzemek

Békési Keltető honlapján! Bemutatkozás: A békési keltető évzizedes múltra tekint vissza. Devecseri és bábolnai keltetőnkben lehetőség van magas szakmai, technológiai és higiéniai színvonalon bérkeltetni.


A céget megalapító magánszemélyek érdekeltsége a baromfi ágazatban és. Magyarország egyik legnagyobb színes baromfi szülőpártartó és naposcsibekeltető cégének .

Gali Baromfikeltető ! Idén is folyamatosan előjegyezhető a napos és előnevelt csibe, kacsa, pulyka kis és nagy tételben is! Mennyiségtől függő ár. A keltető üzem februártól szeptemberig működik.


Az évek gyakorlata meghozta eredményét, mára a környéken a legjobb minőségű csibét forgalmazzuk. A keverő üzemeknek a szemes alapanyagon kívül ipari jellegű és egyéb anyagokra is. Válogatott Keltetés - Keltetőüzemek- magyaroszág linkek, Keltetés - Keltetőüzemek- magyaroszág.


Goldavis- Baromfikeltető kft.

A legtöbb keltetőüzem saját törzsállománytól kapja a tenyésztojást. A későn kiszállított, kiéhezett naposbaromfi nem képes az ivóvíz és a takarmány . A kacsatojásokat Gyomaendrődön saját keltetőben keltetjük, majd a napos. Mind ezeknek az ízéhez csak halványan emlékeztetnek a nagyüzemben.


Világszínvonalú keltető üzemet avatott a Baromfi Coop Kft. Napi millió napos baromfit keltetnek. A hely - Csirketenyésztő üzem 2. Baromfikeltető állomást (a továbbiakban: keltető üzem ) létesíteni, üzemeltetni csak a tenyésztési hatóság engedélyével, a területileg . FM rendelet tette lehetővé. Megye Keltető tenyészetkód Bács-Kiskun Üzemeltető Baromfitenyésztési -, Keltetési és. Alsó küszöbértékű veszélyes anyagokkal foglalkozó üzemek.


Jelenleg a napos baromfi keltetése két keltető üzemben történik. Az új keltető üzem közel kétmilliárd forintos beruházással, a Darányi Ignác. Egymilliárd forintos fejlesztés a hernádi Herbro Kft. A technológiai fejlesztéssel a hernádi keltető üzem előkeltetőgép.


Európai Unió az Új Magyarország . Mezőörsön épült meg az új közép-kelet-európai keltető üzem.

A beruházás értéke millió euró, mellyel új munkahelyet is teremtett a beruházó cég.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.