2017. május 17., szerda

Klímacső peremező

Termékleírás: Lamellás klímacső peremező 4-16mm. Ugrás a képgaléria elejére. Be the first to review this product. Grouped product items. Ebben a videóban megmutatjuk, hogy hogyan tudjátok használni a cső peremezőt.


Nem a legsűrűbben kellő. Fékcső és klíma cső peremező és bővítő készlet, Sokoldalú fék és egyéb cső peremező mendzsetta készítő készlet 3-mm-es réz és alu csövekhez. Rothenberger univerzális peremező. Peremezést segítő szerszám, amennyiben villáskulcsok vagy fogók segítségével peremezi a gégecsövet és nem peremező kalapáccsal. A peremező , és a többi szerelvény sokkal olcsóbban kijön, mintha egy.


Lágy, gyárilag szigetelt vegytiszta vörösréz cső. Szigetelt rézcsövek kategóriában szereplő termékek (féle termék). BGS - Dupla peremező készlet csővágóval, darabos. Kúpos sorjázó - 32mm - ig. Csőperemező lamellás (fésűs) satuval klímacső peremező.


Peremező, fékcsőperemező, javító, csőperemező, visszanyomó és csavarhúzó készlet. A lencsés peremező előnye a hagyományos fix lyukas peremezőkkel szemben abban rejlik, hogy bármilyen, például coll-méretű csövekre is . A régi peremező is korlátozás nélkül használható, esetleg annyit tennék hozzá, hogy tessék használni az olajozót, de ez azt hiszem nem . Olcsó eladó új és használt használt peremező fogó. Csővágó és peremező készlet. Eladó cső peremező készlet pl. Befogós típus (Ridgid típus).


Klímacső peremező klt. Szárnyas anyás típus (Imperial típus). Ezután a beltéri csonkot és a hollandi csavart megfelelő erővel összehúzzuk, vigyázzunk, . R410A hűtőközeg esetén.


Pontosan az alábbi módon kell elhelyezni! Peremező segítségével tudunk peremet préselni a cső végére. Távolítsa el a sorját. Származási ország: Lengyelország.


FÉKCSŐ PEREMEZŐ KÉSZLET HIDRAULIKUS. KLÍMACSŐ PATENT OLDÓ KÉSZLET. Lyukasztó és peremező fogó. GEKO Fékcső peremező készlet (coll-os méretezés).


VTech Toot-toot ZENÉLŐ ÉS VILÁGÍTÓ autó.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.