2017. május 16., kedd

Csirke keltetés hőmérséklete

A mennyezetfűtésű gépek közelítik leginkább a . A legkedvezőbb keltetési hőmérsékletet azonban az adott géptípuson belül is több a. Tyúktojásokra a keltetés első napja alatt a légkeveréses gépekben 37 . De ha nagyobb pára-, vagy hőmérséklet probléma volt a keltetési folyamat során, akkor akár 1-nappal is eltolódhat a kelés. A tyúktojás keltetése.

A mesterséges keltetés folyamán a tojások melegítése a levegő és a tojások közötti mesterséges. Please try again later. A keltetőgép hőmérséklete °és ° C közé esik.


A tojáskeltetés félideje, lámpázás,tojások ellenőrzése, hőmérséklet. Feltöltötte: Kert és barkács kalauz Hogyan készült? A gyári készítésű keltetőkhöz is érdemes vásárolni egy könyökhőmérőt, amivel 33-3fok közé be lehet állítani a hőmérsékletet.


Mondjuk ha engem a kazán közelébe engednek, akkor valószínűleg változnak a hőmérsékleti viszonyok.

A csirkék számára a keltetés 18. Tyúknál a keltetési hőmérséklet 32-3°C. A tulajdonképpeni keltetés a tojások több mint órás előmelegítésével kezdődik kb. Első keltetőgépünk , több, mint éve az a hungarocell kotlós volt, ami minden. A természetes keltetés alapfeltételei: a termékeny tojás, ehhez a baromfik.


Az ültetés után a kotlós saját maga gondoskodik a hőmérsékletről. Túl magas hőmérséklet tojásmosáskor ~ Túlfűtés a keltetőgép. A pecsenyecsirke elõállításának ideje egyre rövidül, miközben a keltetés.


Ez azt jelenti, hogy nem a keltetõtér hõmérsékletét figyeljük, hanem az embrióét. Ez az optimális hőmérséklet a legtöbb háziszárnyas keltetéséhez. A víziszárnyasok – különösen a lúd – keltetése a legbonyolultabbak.


Szabályozni még az ilyen nagyüzemi keltetőkben is a levegő hőmérsékletét szabályozzák. Legalabbis nem erzem magam olyan fajtanak aki elvezettel csirke. Két általános homérséklet -szabályozási rendszert használnak a csirkék.


Az foknál alacsonyabb és a foknál magasabb hőmérséklet káros. A hatnaposnál öregebb tojásokat nem tanácsos keltetni , kivétel a .

Osztályozzuk a tojásokat. Cleo nyolcszögletű keltetőgép. A nyolcszögletű légkeveréses keltetőgépek automatikus hőmérséklet szabályozással vannak ellátva, .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.