2017. május 17., szerda

Rádió kapcsolások

Feladatok megoldása: 1-3. A digitális és analóg mérőműszerek, valamint digitális oszcilloszkóp megismerése. Elektromos alapmérések végzése: feszültség, áramerősség, ellenállás . Részletes leírás Picoscope oszcilloszkóp részletes ismertetése.


Gyakorlati mérések benzinmotoron, illetve dízelmotoron.

Az oszcilloszkóp az elektronikai mérések leggyakrabban használt,. Egy másik „ árnyék” az NI ELVIS. Az ellenállás mérés egyszerű megoldása az, hogy mérjük a vizsgált ellenállás. Hogyan határozza meg oszcilloszkópos méréssel két szinuszos időfüggvény.


A méréstechnika és a műszerek az év-. Ebben az esetben a Ctrimmerkondenzátorral beállítható a pontos érték. OSZCILLOSZKÓPOKRA VONATKOZÓ SZAVATOSSÁG.


Valósidejű (real time) mérés fogalma, nem valós idejű mérés fogalma.

LABORATÓRIUMI MÉRÉSEK. Digitális oszcilloszkópos méréstechnika. Oszcilloszkópos mérések. Az általa vizsgált villamos jel több minőségi és mennyiségi paraméterére lehet egyidejűleg . Ne használja a készüléket közvetlenül zivatar előtt, . TILOS a közvetlen mérés ,. Motor-érzékelők és beavatkozók ellenőrzése oszcilloszkóppal.


Beszívott levegő hőmérséklet-érzékelő ellenállás mérése. Periodikus feszültség vizsgálata A vizsgált jelet . Mérések oszcilloszkóppal 2. Mechanikus megszakítóval vezérelt gyújtás 51. Primer áram vezérelt . Ha ezen kézikönyv olvasásához PDF nézegetőt használ, akkor úgy lapozgathajta a. Instacioner motorüzemállapotú görgősfékpadi mérések.


Lehet oszcilloszkóppal reaktanciát mérni, bár nem túl nagy . Analóg oszcilloszkóp Működési elv A kétcsatornás analóg oszcilloszkóp elvi felépítése a. Ez a PDF használhatatlan.

A Részkisülés mérés során nemcsak a látszólagos töltés maximumának, hanem az impulzusok oszcilloszkópos képének is jelentősége van. Adatlap, EN ( PDF , MB). Matura › Elektro › ÉRETTSÉ.


VILLAMOS MÉRÉSEKből és ELEKTRONIKAI MÉRÉSEKből. Alapvető mérések oszcilloszkóppal , amplitúdó és effektív érték mérése.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.