2017. május 26., péntek

Terrán zenit cserép műszaki adatok

Ezen menüpontok alatt a legfontosabb műszaki információkat gyűjtöttük össze, melyek a szakemberek munkáját segíthetik. Adatok statikai számításhoz. Megjegyzés: A katalógusban bemutatott termékek színei a nyomdatechnikai okok miatt a valóságostól esetleg eltérhetnek.


A gyártó a műszaki változás jogát . Fedési hossz, léctávolságok, Fedési széllesség,. A következőkben a fedési szélesség alatt a cseréppel lefedhető szélességet értjük. A zenit termékvonal alapcserepeinél a gyártás során a cserép hátoldalára enyvcsíkok kerülnek felhelyezésre, . Anyag: nagy végszilárdságú, anyagában színezett beton.


Felület: felületkezelt. A cserepek felrakása előtt a . Raklap mennyiség: 2db. Generon tetőrendszer integrált napelemmel. Komplett, környezettudatos, energiatermelő megoldás esztétikusan a tetőfedésre és a napenergia felhasználására. Bramac Max hófogócserép.


Az alapcserép a fedés alapeleme. Rundo tetőcseréppel megteremthető a modern kor igényeinek és a. TERRÁN RUNDO TETŐCSERÉP. Tömege és felületkezelése ideális a tetőfelújításhoz. Alapcserép : a fedés alapeleme,. Méret méter x méter.


Válassza a legnagyobb szakértelemmel és rutinnal . Geometriailag tiszta formája és karakteres színvilága a természetesség és a technikai tökéletesség . Kérje kedvezményes árajánlatunkat! Zenit kivitelezési adatok. Töltse le termékismertetőinket, műszaki kiadványainkat és egyéb termékeinkhez kapcsolódó . Terrán alapcserép Synus mogyoróbarna tetőcserép.


RUNDO és ZENIT termékvonalak esetében 40-nel, a SYNUS és a DANUBIA (Resistor) termékvonal. A legtöbb gyártó a cserepek műszaki adatlapján mindkét adatot megadja. A két érték szorzata.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.