2017. május 19., péntek

Súlyzókészlet decathlon

Tervezőcsapatunk és edzőink által tervezett súlyzókészlet kézi súlyzókkal és rúddal, otthoni testépítéshez. Túra, fitnesz, kerékpár,. A terméket hozzáadtuk.


Nincs összehasonlítható termék. Súlyzó pilateshez, 2xkg. Fém súlyzókészlet és rúd testépítéshez, kg-os. VÁSÁRLÁS A DECATHLON. Miből áll a kg-os súlyzókészlet ? Ideális szett kezdő testépítőknek, a bicepsz, a tricepsz, a delta- és mellizmok erősítéséhez (tartalo4xkg - 2xkg - kg-os rúd).


Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Tedd meg az első lépést és szerezd. Vásároljon hatalmas súlyzó választékunkból! Neoprén, króm, vynil súlyzót vagy szettet keress itt biztosan megtalálja! Személyes átvétel vagy gyors kiszállítás!


Két egykezes súlyzó 2x13kg. Olcsó eladó új és használt decathlon súlyzókészlet. Akciós súlyzókészlet , készlet akár házhozszállítással is!


Olcsó Eladó Egykezes krómozott súlyzó kg GzkmkdLI. Profi krómozott egykezes súlyzó - kg fotó. Kiskunhalas november 19. A széles választék mellett a . Kedvezményes kódok és kedvezményes kuponok - Kuponkodok. X Fact Soft kézi súlyzó 2x1kg a Hervistől.


Rendeld meg most és használd ki a webshop minden előnyét. Decathlon súlyzó készlet 20kg - hasznaltcuccok. Testépítés, crosstraining Testépítés . Egy-kezes kézi súlyzó (2x15kg, a szett összesen 30kg) A szett tartalma: db. Domyos súlyzótárcsám, Győrből.


J GAZO FITNESS IRON( FÉMRUDAS) KÉZI SÚLYZÓ 2X15KG ÖSSZ.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.