2017. május 31., szerda

Mosogatógép fali csatlakozó

LEÍRÁS ÉS PARAMÉTEREK. Fali mosógép csatlakozó rozsdamentes előlappal. Az itt bemutatott mosogató- és mosógép - csatlakozásokhoz nem szükséges. A készülék szelepét a fali csaptelep és a hidegvíz- csatlakozás közé kell helyezni. Mosó és mosogatógép fali csatlakozó.


Csaptelep mögé szerelhető. Fali csaptelepekhez csatlakoztatva, mosó és egyéb gépek, eszközök vízvételi lehetőségét . OBI mosógéptöltő szelep tömlőcsavarzattal fali csaptelephez. Elérhetőség: Raktáron.


Kívánságlistára teszem. A falon csak egy mosogató csaptelep van de mosogatógépet. Kétfajta mosógép szifon létezik a falba épített és a külső szerelésű.


A külső a praktikusabb és laikusok számára is . STYRON fali mosógép csatlakozó , 50mm többféle előlappal a Szifonok, lefolyó szerelvények kategóriában - most 1. Jelenleg nincs szűrés beállítva. HL 4ECO mosógép szifon falba süllyesztett. Kényelmes és biztonságos online . A modernebb mosógépeknél megoldott, hogy: a ruhák tisztításához szükséges víz az úgynevezett fali szifonon és az ahhoz csatlakozó csövön . Mofém kombinált sarokszelep mosogatógép és csaptelep bekötéshez. A mosógép tömlővég csatlakozó NEM része a csomagnak! Ezen a cikkszámon csak a kúpos.


STY mosó- és mosogatógép szifonhoz rászerelhető légbeszívó. Szállítási idő: nap. Szerelvény csatlakozó : mm öntömítő. A befolyócső beazonosítása után a csappal rendelkező fali kiállásra kell rákötnünk azt.


Egykaros fali mosogató csaptelep. Mosdó előszerelés falikorong , és lefolyó csatlakozás gyermek intézményben. Mosógép - csatlakozó falba süllyesztve. A Lillviken szifon felépítését tekintve egy csőszifon, amit mosogatógép csatlakozással . Távolítsa el a durva szűrőt és a finom szűrőt. Merje ki a vizet a mosogatógép üstjéből.


A szivattyú ellenőrzéséhez távolítsa el. Ráadásul arra is ügyelni kell, hogy a mosogatógép csatlakozó vezetékeinek is kell a. Különösen akkor, ha új fali csatlakozásokat kell kiépíteni, mert a régiek . Mosogatógép evőeszköz fiókkal, könnyű pakolhatósággal valamint a programból hátralévő időt is mutatja. Német SCHELL gyártású mosógép - mosogatógép és csaptelep töltő fali.


Terméktípus, Csatlakozó. A krómozott sárgaréz felületekeknek köszönhetően .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.