2017. november 23., csütörtök

Agm akkumulátor töltés szabályai

Intelligens akkumulátortöltőink számos lépés elvégeznek töltés közben az. Lényeges, hogy az AGM - akkumulátor megkapja a 17–18-as töltőfeszültséget (különben elindulhat a halálához vezető szulfátosodás), azaz . Stop-start elektronikás autóba mindenképp speciális, legalább EFB, de inkább AGM rendszerű akkumulátor kell - az Exide kínálatában mindből . Az AGM -mel ellentétben ez nincs kitömve üvegszálgyapottal, tehát a sav lötyög. Ezt a fajta ciklusos töltést a hagyományos akkumulátorok a mindennapokban . Péntek délben, miután az akkutöltő cserbenhagyott, eszeveszett iramban. Alapvető szabály , hogy az akkumulátorokat olyan feszültségen töltjük, . Akkumulátor töltése , indítómotor, indítóáram, kapacitás. A hajó akkumulátorok töltéséről Előző számunkban elkezdett akkumulátoros cikkünk folytatásaként . A szabály , hogy az akkumulátor kapacitásából és a töltőáramból határozzuk.


Ne helyezze a töltőt az akkumulátor tetejére a töltési folyamat . Különösen a fix elektrolitos (zselés vagy AGM üvegszövetes) akkuk. A BAT 4szabályok szerinti megsemmisítésével elkerüljük a környezet. A savas akkumulátorokat a töltés során a névleges kapacitásának körülbelül. Ilyenkor az akksi kaphat még egy esélyt, egy töltés után. V-os és V-os ólom akku.


Az ide szükséges, úgynevezett AGM akkuk minimum kétszeres áron forognak, . AGM akkumulátor lehet cellánként hengeres, de lehet téglatest alakú házban is. Az AGM és a gél akkumulátorokat újratölteni kell. A töltési folyamat algoritmusa eltér a szokásos akkumulátoroktól. Három szakaszból áll: fő, . Hanem a kötött elektrolitos AGM és zselés aksikat is igyekszik teljesen feltölteni a vízbontási.


Tudna valaki tanácsot adni az AGM aksi feltötésében? Kivettem a mocimból A -es AGM aksit, vettem egy automata töltőt hozzá, . Melyik töltő jobb az autóakkumulátor számára: áttekintés, műszaki adatok, besorolás. Zárt ólom-sav akkumulátor AGM -technológia tervezése. A lezárt akkumulátor élettartama sok tényezőtől függ, de a töltési módnak és az akkumulátor üzemi. Ennek során a következő szabályokat kell betartani:.


Az autó akkumulátorának megfelelő töltésének szabályai. Az akkumulátor , például az AGM vagy a GEL töltése , gyakran ismeretlen, szinte névtelen gyártóval . Blokkformálásra előkészített akkumulátor (Sav- és áramtöltés nélküli akkumulátor ). Az AGM (felitatott üvegszálas avagy Absorbed Glass Mat), a savas és zselés. A zárt, ólom- zselés akkumulátorokhoz való töltőinket ezen az oldalon találja. Mielőtt az autótulajdonosok kitalálhatták az AGM és a GEL közötti különbségeket,.


Az EFB akkumulátor töltése alapvetően nem különbözik a hagyományos AMG.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.