2017. november 14., kedd

Homlokzattisztító

Homlokzattisztító

Alkalmazható kőteraszokon, falakon . Eltávolítja az olajat, zsírt, rozsdát, port, algát és a károsanyag szennyeződéseket a . Kő- és homlokzattisztító , 5l. Egyedülálló az -1-ben formula: legjobb tisztítási eredmény, hatékony alga-stop formula, szél- és időjárás elleni védelem. Hasonlítsa össze az árakat!


Problémamentesen eltávolítja az olajat, zsírt, kormot, port, algát és a lerakódott utcai szennyeződéseket . Fedezd fel a nap ajánlatait és rendelj online az eMAG. KÄRCHER RM 5- kő- és homlokzattisztító 5L. Koppintson duplán a nagyításhoz.


Erőteljes kő- és homlokzattisztító szer egyedülálló 3-az-1-ben formulával a legnagyobb tisztítási teljesítményért. Aktív szennyeződésoldóval, védőformulával az . Karcher RM 6kő és homlokzattisztító – liter. Vissza a kerti tartozékok kategóriába. Alumínium felületre is . WEBER-TERRANOVA E7HOMLOKZATTISZTÍTÓ.


Az Ifotech Clean Kft. Kérek db-ot a Kosárba. A homlokzattisztító oldat a biológiai szennyeződések – algák, gombák – eltávolítására szolgál. Kő és homlokzattisztító L. Makacs szennyeződések eltávolítására kiválóan alkalmas. ProIDEA termékinformációs katalógusban.


A Justus Lipsius és a LEX épület homlokzattisztító rendszereinek megelőző karbantartása, javítása és átalakítása - Az Európai Unió Tanácsa, Secrétariat . Algával, gombával, penésszel fertőzött homlokzatok felújítása. A szennyezések-, időjárási hatások- és falfirkák . Tulajdonságok: Az erőteljes tisztítószer fáradság nélkül távolítja el az olajat, zsírt, rozsdát, port és emissziós szennyeződéseket a. THERMOTEK DRYVIT homlokzattisztító oldat - kolor. Takarító eszközök, tisztítószerek vásárlás kedvező áron hónap garanciával! Vásárlás után gyors házhoz . Kärcher KŐ ÉS HOMLOKZATTISZTÍTÓ 6. Egy raklapon kanna homlokzattisztító található.


Homlokzati algaeltávolító.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.