2017. november 29., szerda

Rázókötél

Showing all. Alapértelmezett rendezés, Rendezés népszerűség szerint, Rendezés átlag . Ez a teljesen hétköznapi eszköz számtalan gyakorlat elvégzésére alkalmas. A rázókötéllel végzett mozgás komplex terhelést nyújt a szervezet számára. This feature is not available right now.


Please try again later. Nettó ár: 3000-,Ft. Használt kardió gép vagy fitness gép beszámítás! MFEFIT - BATTLE ROPE MM - RÁZÓKÖTÉL - MÉTER. Rázókötél - mm - Fekete méter.


A kötél végeit fogva . Hajóköteles edzés, de nem kötélmászás, mi az? Tessék, videó arról, hogyan csinál izmot egy darab jó vastag kötél, ami nincs is . Elsőként az USA birkózói karolták fel, hiszen gyorsan . Használata egyszerű, alkalmazásához a helyes testtartás könnyen elsajátítható. Battle Rope – ragadd meg a gyilkosan gyors erő fejlesztésének eszközét! Küzdj a harcosok kötelével, hogy a tested olyan legyen, mint egy igazi harcosé: . A crossfit rázó kötél egy sokoldalúan használható, magas minőségi sporteszköz crossfit edzéshez. A tartó robosztus acél szerkezetű, minőségi termék.


A fitnesz, rázó kötelek tökéletesen . Ezt a battle rope kötelet tervezőcsapatunk kifejezetten cross traininghez tervezte. Nem számít, hogy horizontális vagy vertikális edzésről van szó – a CAPITAL SPORTS Power Rope. Leselejtezett (de dekorációs célra alkalmas) edzőkötél, rázókötél mm vastag, méteres. A fogók és a vászon bevonat már tönkrement, A vastag csavart . Eladó használt Nagyon vastag kenderkötél, rázókötél méteres darab ( dekorációs célra is! ) Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd . Lonsdale crossfit rázókötél.


Budapest, Árpád út 45. Szállítási díj: 9Ft-tól. TRX, kettlebell, bolgár zsák, jump fitness, mászó és rázókötél programok, kínai torna, fit box, stb.


Borsod-Abaúj-Zemplén , Emőd. A funkcionális edzés nemtől és kortól függetlenül, bárkinek . Brutális, mint mindig. Egy kör szauna és kész.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.