2017. november 30., csütörtök

Kvarc homok

A Colorin fugázó gyárilag előkészített száraz porkeverék,. Anyagszükséglet : kg fugázóanyag a fugaszélességtől. Az alapfelületnek száraznak , hordképesnek, tartósnak, szennyeződéstől. Minden esetben annyi fugaanyagot öntsünk ki, ami 2-3perc alatt megfelelően el . Fugázó masszák vásárlása és rendelése az OBI-nál.


A fugahézag száraz , por, zsír és szennyeződés mentes legyen.

Az anyagot a vízzel, fúrógépbe erősített keverőszárral, folyamatos keverés mellett kell . Száraz fugázást a fugázóhomokkal kevert műgyantabázisú fugaadalékkal. A műgyanta tartalmú fugázó anyagokkal ellentétben a hidraulikusan kötő anyagok. Megtisztított, száraz fugázandó burkolat Profi- Tipp!


A fugaanyag sűrűsége döntő az elkészült fugázás minőségére nézve. Ha túl hígra kevere. A lényeg, hogy mindezt szárazon tedd. Miután átdörzsölte és.

Vásárlás: Fugázóanyag árak, eladó Fugázóanyagok. Akciós Fugázóanyag ár! Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. CG, a műgyanta alapú fugázó anyagok pedig RG.


Nyomószilárdság száraz tárolás után. A fugaméret kérdése úgy is eldönthető, hogy néhány lap „ száraz ” kirakásával. A már meghúzás határáig besűrűsödött fugázó anyagot ugyanis nehéz kellően . Aquastatic vízlepergető, flexibilis fugázó 1-mm. Gyárilag előkevert, por alakú, cement és műgyanta kötésű fugázó anyag. Eltartható: Fedett, száraz helyen, nedvességtől, sugárzó hőtől, tűző naptól védve 6 . A fugázást csak a ragasztó teljes száradása után lehet megkezdeni.


A száraz és tiszta lapokat és a burkolási felületet is kenjük be egyenletesen, 8-as. Kerapoxy Design, stb. Száraz , fagytól védett helyen, eredeti, bontatlan.


Megfelelő pihenési idő . Ha néhány helyen már meg is repedt a fuga , akkor sem kell feltétlenül. Ezt egy apró ecset segítségével vidd fel, majd töröld át a felületet száraz ronggyal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.