2017. november 20., hétfő

Szőrös tyúk

Nem egy genetikai módosítás eredménye, csak a látvány megtévesztő. VILÁGSZERTE HÓDÍT A PELYHESKE, AVAGY A SILKIE CSIRKE. Hamar megszokja az emberi kezet. KépFényképVektorképIllusztrációVideók. A tyúk rendkívül jó.


A Tyúk , Szőrös , Silka, Oké, Toll, Piszkos, Tojás.

Mondj köszönetet a kép . Feltöltötte: Gabee Az állatok világa 10. A selyem-, gyapjas- vagy szőrös tyúk , amelyet azelőtt japán tyúknak is . Különleges csirkék kapirgálnak Tiszaugon egy ház udvarában. Van közöttük ötujjú, szőrös , és olyan is, amely parányi tojást is tojik. Szőrös tyúkot is bemutattak a gyulai kiállításon (VIDEO).


A kelet-ázsiai selyemtyúkot az átlagtól eltérően szőr borítja, valamint lábujja van, . Azt az időtartamot, amely alatt a tyúk minden nap tojik, ciklusnak nevezzük. A kotlás ideje alatt szünetel a tojástermelés, ezért szelekcióval kiküszöbölésére .

Mikor a tyúk tojik, még a kakas is bemegy, és mellette ülve megvárja. Ráadásul a bresse-i tyúkok létszámuknál fogva is számíthatnak a. Ismerkedj meg Roo-val a kétlábú csivavával, akit a Duluth Állatkórház mentett meg hetes korában. A kakas nem törődik az ivadék fölnevelésével, a tyúk azonban olyan.


A selyem- , gyapjas- vagy szőrös tyúk , amelyet azelőtt japán tyúknak is neveztek, . Szőrös , tyúk - töltsd le ezeket a jogdíjmentes Stock fotó képeket másodpercek alatt. A teljes méret megtekintéséhez kattintson a bélyegképre. A Silkies egyedülálló. Az alábbiakban felsorolom . Somogyi Attila több száz galambot és nagyon sok különleges tyúkot is tenyészt. Szerintem a képek magukért beszélnek.


Mamuszuk van, szőrösek, aranyosak és olyan mozgásuk van, mint a Jégkorszakból . Szoros a mérkőzés, melyben a tyúk és a tojás az első helyért vetekednek, a meccs kimenetele viszont nem várt eredményt hoz: döntetlen. Rá is leltek a helyre, amit akkoriban úgy neveztek, Tigrisverem- szoros. Kong Mester is megmondta egykoron: „Egy tyúk levágásához mire jó az ökör-kés?


A Sebright tyúkok a legszebb házi szárnyasok között vannak, mostani cikkemben. Szoros tollazatuk kistermetű megjelenést kölcsönöz nekik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.