2017. november 23., csütörtök

Farfisa kaputelefon bekötése

Kaputelefonok , Audio kaputelefon - keprogzito. DT vezetékes rendszer. Csillagpontos bekötés , kimenetes DBC-4. Legrand kaputelefonok és kiegészítői beszerelési és bekötési segédletek . Home DP vezetékes kaputelefon szett. Hikvision (DS-KD- IN ) IP kaputelefon bővítőmodul (indikátor).


A szerel k számára: - vezetékes rendszer. A kaputelefon felszerelése és bekötése a kapcsolási rajz szerint. Hibás kód bevitele esetén, a kijelz n megjelenik a CODE ERROR üzenet kb.


A vezetékes kapcsolat kiépítésének lépései: 1. Csatlakoztassa a hálózati kábelt a kültéri kamerához a 2. A WiFi funkcióval rendelkező modell WiFi- n keresztül is tud a. TV- n , az érpár (GND és videó) bekötése a beltéri egységbe történik. A Legrand vezetékes színes videó kaputelefon szett, v. MKT rendszerű kaputelefonokhoz használható. Készülékhez külön takarókeret vásárolható. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon.


Itt látható a bekötés. ADAPTERES VAGY KÖZVETLEN ELEKTROMOS. HÁLÓZATI TÁPELLÁTÁS n EGY-. Feltöltötte: RIEL Kft. GOLMAR 51xxAL_52xxAL_EL5HU.


Teljes kompatibilitás a Golmar vezetékes , digitális audio rendszerekkel. A következo kapcsolási rajz EL500. Az EL5mikroprocesszoros modul CNsorkapcsa db bekötési ponttal. A kapcsolási rajz egy épület, egy vagy több kültériegységből álló video kaputelefon. A csengő WIFI- n keresztül kapcsolódik az otthoni hálózathoz.


Codefon kaputelefon , codefon lakásos két beltérivel. VEZETÉKES RENDSZER DRENDSZER. Csavaros bekötés a hátoldalon, mm2. Proel buszos, jumperes vagy programozható.


JADE két vezetékes video kaputelefon kezelési útmutató. Telepítse a berendezést a fő csatlakozó, vagy az eszköz csatlakozó könnyen. A) Ha az IN -USE visszajelző LED egyszer villan fel, az eszköz zárnyitás módba. Két VDT-RLC modul bekötése. The original instructions were written in the Hungarian language.


A készülék ideális a hagyományos kaputelefon -rendszerek vagy ajtócsengők kiváltására. Esetleg lenne bekötési rajz valakinek? Nyitógomb, mechanikus NO és NC bekötési lehetőség.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.