2017. november 13., hétfő

Téli gyeptrágya

Számunkra az ár a legmeghatározóbb, a minõséggel nem volt soha probléma. Pannon Starter Mega kg. Patentkáli kg kép. Pétisó kg kép.


Kertészeti műtrágyák- Vízoldható fejtrágyák, Káliumszulfát vízoldható, kg. A feltüntetett árak visszavonásig és a készlet erejéig érvényesek!

PÉTISÓ Hatóanyag-tartalma : ammónium-nitrát, dolomitliszt. BIG-BAG zsák 5-6kg A termék ára. KERTÉSZETI SEGÉDANYAGOK. MÉZTARTÁLY CSAPPAL kg.


Jelenleg az éves átlagfogyasztás kg körül mozog, aminek 3 . A Yara CAN termékválasztéka - nitrogént tartalmaz, ezen felül kalciumot és meszet, am. Az ár a kilós kiszerelés megrendelése esetén érvényes. Az ár a literes kiszerelés megrendelése esetén érvényes.

AMG S- OIL kg Mikrogranulált Starter Műtrágya az Agrovációtól, olajos növényekre. Szántóföldi műtrágyák: monoműtrágyák, mint pl: az ammóniumnitrát, pétisó , kálisó, szuperfoszfát. EUR (nettó: EUR) . Hatóanyag N, K, Kiszerelés: Kg , Leírás: Összetett komplex műtrágya. Cikkszámutragya-4.


Szállítási idő: Szállítás: 2-munkanap. Mennyiségi egység: zsák. Az ár tartalmazza a szállítási költséget Kelet-Magyarországra. Plusz szállítási költség. Online rendelés.


A pétisó nitrogén tartalmú műtrágya minden talajtípuson alkalmazható mint . A dolomit a keletkezett sav egy részét ( -át) lesemlegesíti, miközben egyben. Kapcsolódó keresések: pétisó kg -os. Telephelyi ár raklaptól. Név: Kiszerelés: Netto e. Progress, kg -os, 1180.


Tehát a maximális műtrágya. A két leggyakoribb műtrágyánk a pétisó és az ammóniumnitrát.

Az utóbbit csak meszes talajon. Peronoszpóra elleni szer Cuprofix 30DG kg. Complex 0-10- NPK.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.