2017. november 10., péntek

Építőipari norma árak 2019

Cikkünkben összegyűjtöttük a legjellemzőbb árakat. Az alább felsorolt árak nettóban értendő és tájékoztató jellegű. Villanyszerelés:(tégla,YTONG fal) vezetékek,kötődobozok helyének kirajzolása, horonyvésés, PVC. A táblázatban szereplő árak irányárak, egyszerűbb.


Kőműves munkáinkat szuper áron vállaljuk: Nézze még kőműves munka árainkat. Az feltüntetett árak nettó árak , a áfát nem tartalmazzák.

Falazások: Az árak tartalmazzák a falazóanyag keverését, helyszíni anyagmozgatást (max m vízszintesen) kőműves állvány készítését(vasbak) m. Normál padló burkolás. PÍTÕIPARI GÉPEK, FELVONÓK: FJV III. Kőműves árlista - Építőipari brigád 12-éves szakmai tapasztalattal A-Z-ig.


Betonozás, falazás, kerítés építés, kádak zuhanyzók szerkezeti elemek beépítése , burkolás és egyéb kőműves munka és minden építőipari munkával állunk . Falazat kisméretű téglából (25-ös fal). Idén is emelkedik az építőipari munka ára. Az építőipari rezsióradíj magában foglalja mindazokat a költségelemeket, amelyek . Ezek alapján már el tudod dönteni hogy mennyire korrekt az ár :).

Tájékoztatás a minimális építőipari rezsióradíj alkalmazásának követendő . Nettó anyag nélküli árak listája: Válaszfal 25x6. Fal és padló burkolás - normál háló. Vágott lábazat rakása.


Karosszéria lakatos és szerkezetlakatos munkadíjak, árak. Vállalok ingatlanokban falak, ajtók és ablakok kibontását. Csempe, járólap és parketta továbbá aljzatbeton és járda illetve térkővek felszedését. A zsalukő ára a tavalyi 4forint helyett 6forint volt kiszállítva.


Természetesen a fenti árak normál talajviszonyok és terepviszonyok mellet értendőek. Tisztasági festés árak. A Dokánál az építőipari vállalatok számára az építési helyszínen nyújtott professzionális . Kedvező betonpumpálás árak és mixerbeton szállítás árak. Festéssel,mázolással,tapétázással,hőszigeteléssel foglakozom. Emellett egyéb építőipari munkákat is végzek,ez megbeszélés és megegyezés kérdése.


A tetőzsindelyezésre még nem kaptam árat 25m osb takarással. Jó lenne ha nem húznának nagyon le. Köszönöm előre is a segítséget.


A Világgazdaság szerint az építőiparban folyamatosan drágulnak a szolgáltatások. Kérdés, hogy ez mekkora hatással van a festés árak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.