2018. március 16., péntek

Aldi krétafesték

Még a felújítás és a bútorfestés házilag sem tántorította el. Amit csak lehet házilag ,olcsón vagy ingyen! Terasz készítése lépésről lépésre pár kerti bútor és egy kerti grill. A döngölőt is házilag készítettük egy farönkből és két deszkából. Régóta nézegetem hogyan születnek újjá régi bútorok.


Sok helyen láttam, hogy krétafestéket használnak a festéshez, mert az állítólag mindenen megtapad és . We have made these from reclaimed pallet wood and added a rustic wax to . Az előzővel ellentétben, ami egy fa komód volt, most laminált bútort. A HH Világos Bútorwax -ot pamutrongy segítségével (textil pelenka) . Fehér (törtfehér), házilag kevert krétafestéket kapott. Egy nagyobb keret vagy bútor esetében ez a sötétre festés nagyobb munka. Festés és csiszolás után jöhetett az Annie Sloan clear és dark wax. Amikor a kezedbe akad egy bútor , amit szeretnél felújítani, gondold át, hogy hova.


Házilag is elkészítheted a krétafestéket, nálam ez a recept vált be a legjobban:. A régi bútorok restaurálásában egy speciális viaszt, a bútorviaszt használják. Ez a szócikk részben vagy egészben a Wax című angol pédia-szócikk . Ebben a videóban megmutatjuk, hogy hogyan keverhetünk ki antikoló waxot!


Festes____oko____modon ezermester. Régi kopott bútorok felújítására ajánlott ez a festék. Utolsó lépésként színtelen wax -ot (viasz) használjunk a felület . Az Annie Sloan viaszok lágy bútorviaszok , átlátszó (Clear Wax ) és sötét (Dark Wax ) színekben. A kettő között az a lényegi különbség, hogy . A bútort - akár fa, akár festett - érdemes….


Amikor bútorfelújításba fog az ember és azon töpreng, hogy mit is szeretne kihozni az előtte álló . Vörösfenyő léckerítés festése,Fa beltéri ajtó festése,Festékre lazur szinező? Natúr fenyő bútor festése házilag ,Síléc is a wax az egyik. Már tükröt is készíthetünk otthon házilag ! Idehaza kapható a festékboltokban a PNZ . Antikoló wax vagy viasz készítése házilag ! RegAndina alkotóműhely: Bútorfestés krétafestékkel kezdőknek egyszerű l. A kazein festékről: elkészítés házilag - 2. A fa bútorok gyantázása védi a fát, és páratlan fényt és mélységet biztosít. Green Cottage DIY - PERCE.


Ki van ez találva: Struktúrpaszta házilag (recept) Sablonok, Falimatricák, Cool Stuff. Vintage Effect festék és wax bemutató.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.