2018. március 27., kedd

Befőttes üveg tetejének díszítése

Befelé nyíló, négyzet alakú ablakokra szerelhető , könnyen kezelhető, kis helyigényű szerkezet. Egy oldalról, általában belülről működtethető. A fix szúnyogháló az egyik legismertebb és legegyszerűbb termék, amely.


Szerelése kívülről csavarral vagy belülről rögzítő acélklipsszel történik. A mobil szúnyoghálókat szerelhetőségük , kis helyigényük, és tartósságuk.

Könnyedén szerelhető magas épületekre is, mivel felrakása az épületen belülről is . A szúnyogháló szerelhető ablakra, ajtóra, télikertre, szanetlire, erkélyre vagy. Sokan még mindig luxusnak számítják a szúnyogháló jelenlétét. A rolós szúnyogháló utólag is felszerelhető a redőny elé, a régi bérházak belsőtokos redőny elé is. Oldalhúzós szúnyogháló ajtó kívülről- belülről mozgatható.


A legnépszerűbb típus az ablakra szerelhető mozgatható szúnyoghálók közül a rolós szúnyogháló. Könnyen felszerelhető – akár kívülről vagy belülről végezzük. Belülről szerelhető rendszer.

Az Exte Elite XT redőnyrendszernél az integrált szúnyogháló a redőnypalást és a nyílászáró között helyezkedik el. Az ablakokra szerelhető szúnyoghálóknak számtalan olcsóbb és költségesebb változata létezik. Sajnos rendszerint a drágábbak a . Szerelhető egy és két szárnyú ablakokra, illetve ajtókra.


Fülekkel belülről az ablak peremére van rögzítve a szúnyogháló kerete, így csavarozás nélkül . A peremes szúnyogháló belülről felszerelhető , elhajtható fülekkel rögzíthető. Fix szúnyogháló dió színű ablakkerethez, dió színű fix szúnyogháló kerettel. Esztétikus és poloska biztos! KITTI-K típusú szúnyogháló kiemelt lefutókkal elsősorban ablakra, ritkább esetben ajtóra szerelhető. Peremes fix szúnyogháló.


A belülről felszerelt fix szúnyogháló lehetetlenné . A fix keretes szúnyogháló rendszer egy egyszerű, feladatát tökéletesen ellátó. Közvetlenül az ablakra illetve, már meglévő redőnyr elé is felszerelhető. Rögzítése belülről , elfordító fülekkel történik nagyon egyszerű le, illetve fel szerelni. Bemutatótermünkben megtekintheti egyes szúnyogháló típusainkat.


Extrudált alumínium profil, üvegszálas szúnyogháló. A hagyományos módon belülről nyitható és zárható zsalugáterek és spaletták esetében fix szúnyoghálót nem lehet az ablakra szerelni , mert azon keresztül nem .

Köztes pozícióban nem lehet megállítani,kívülről és belülről egyaránt kezelhető. Az oldalhúzós szúnyogháló ajtó kívülről- belülről mozgatható. Ha az ablakra redőnyt is akarunk szerelni akkor a kombinált szúnyoghálós redőnytokot.


A keret belülről szőrkefézett, így a rovaroknak itt sem enged bejutást.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.