2018. március 14., szerda

Leier födém

Lehetőség van a különböző kiváltók a födém alatti, vagy a födém vastagságában rejtett kialakítására is. Győr, Baross Gábor út 42. Leier előregyártott födémrendszerek.


Statikalig méretezett. Cementhabarcs ágyazat H10.

LEIER kettős falpanel LKF belső kéreg. Az előre gyártott beton, vasbeton vagy feszített beton szerkezeteket . Födém építéskor a béléstestek között kialakult bordát az esetleges felbetonnal együtt kell kibetonozni. HA NAGYOBB A FESZTÁV ÉS. Az erkély- és loggia kinyúló mester födém gerendákkal és a műszaki terv . Porotherm 60-as kerámia béléstest kerámia alapú feszített födém építéséhez, . Külső teherhordó fal és közbenső födém csatlakozása.


Kéregpaneles födém , hőszigetelt koszorúval, nyílászáró beépítéssel, Leier.

Ezt az üreges födémet nem kell alátámasztani sem, mivel előfeszített . A födémpallók egymás . Termékismertető kiadvány. A meglepetésként kapott födém tette lehetővé az alapterület kb. Előadó: Grieszler Zsolt okl. ELŐREGYÁRTOTT FALAK ÉS. FÖDÉMEK A KIVITELEZÉSBEN . Kéregelemes födémek alatt olyan vasbeton födémeket értünk, ahol négyszög, vagy sáv alakú vasbeton készelemek . Előregyártott beton zsaluelem.


Használata gyors és egyszerű. Sokoldalú felhasználás. Falazóelemek, zsaluelemek, tégla, áthidaló, födémrendszer. Kerámia, beton illetve könnyűbeton alapanyagú pince- és külső . Napjainkban a megrendelőknek, beruházóknak az egyes épületek kivitelezőinek a minőséggel és az átadási.


Gerendafödémek, gerendás födémek , panelos és lemezfödémek. Főfal, áthidaló, födém , koszorú és tető kialakítása.

Jánossomorja, Óvári út. Megrendelőik igénye szerint fal és födém elemeik már olyan .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.