2018. március 26., hétfő

Folyékony mosószer adagoló kupak

Mosószer adagoló kupak. A papírján azt írja a mosószer kupakba öntsem a szert, és kupakkal együtt. Rendelje meg az alábbi linken keresztül ingyenes. Folyékony mosószer adagoló.


Ariel előkezelő és adagoló kupak.

Különleges előkezelő- és adagoló kupak - célzott foltkezelés, pontos adagolás. Használati útmutató Töltsön folyékony mosószert az adagoló. Adagolo-gomb cleancenter. Chef A( adagoló kupak 100ml) Bruttó: 1Ft.


Sacc olyan kupakkal de ez ugye öblítő függő h mekkora a. Whirpool éves, felül töltős), a második adagoló mutatja, . A csavaros, pattintható tetejű kupak megakadályozza a kifolyást, illetve csepegést. AMWAY folyékony tisztítószerek adagolását és mérését segíti.

Kézi mosás: ml folyékony mosószer liter vízhez. A mosószer adagoló kupak nem tartozék külön rendelhető. Hová kell önteni a folyékony mosószert ? A gyártók hasonlóan jelölik a mosószer adagolókat , és hasonlóan működnek is. A drága mosóport, folyékony mosószert , öblítőt helyettesítheted olcsó házi szerekkel.


A mosópor- adagoló a legtöbb gépben kiemelhető. Ne nyissa ki a mosószer - adagolót a gép működése közben. Próbálja ki közvetlenül a mosógép dobjába szórva a mosóport vagy a folyékony mosószert. Van külön folyékony mosószer adagoló kupak. Hátra lévő idő kijelzés, rövid programok.


A centrifuga sebességét állíthatom. Mindenkinek ajánlom ezt . AJÁNLOTT ADAGOLÁS : Öntsön ml-t (fél kupak ) a mosógép öblítőrekeszébe. Szállítási idő: nap.


A Lovela folyékony mosószert kifejezetten a gondoskodó anyukák számára fejlesztették ki. A rugalmas gumisörtékkel és adagolófelülettel rendelkező kupak lehetővé teszi, hogy .

Az intelligens előkezelő kupak előkezeli, tisztítja és eltávolítja a foltokat, valamint segít a folyékony mosószer megfelelő adagolásában. A folteltávolító hatás fokozása érdekében az innovatív előkezelő kupakkal gyengéden dörzsöld. Nyomja le és tartsa nyomva az öblítő kupakot , majd vegye ki az adagolót.


Tisztítsa meg az adagolót és a . AlmaWin Öko folyékony mosószer konc. Gépi mosás esetén a táblázat .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.