2018. március 13., kedd

Diszperziós festék hígítás

A diszperziós festékek többségénél l fogy rétegben m2-enként. Nem kell hígítani mert így széped fog fedni rétegben. Vakolt, beton, gipszkarton, glettelt belső falfelületek diszperziós festése a célod? A régi diszperziós festékek lekaparhatók, a latex festékek eltávolítása.


Akár belső vagy kültéri festékkel dolgozunk, a falfestés megkezdése előtt. A festék hígításakor mindig legyünk nagyon óvatosak, mert ha azt . Diszperziós festékkel festett felületeken csak nagyobb faljavítások esetén. Például a Héra Prémiumából kikevert színeknél 5- -os hígítás. Festés után a szerszámok vízzel elmoshatók. A megszáradt festék csak oldószerrel (pl.: nitrohígító ) távolítható el.


Hogyan hígítsuk a festékeket ? A mesteremberek jelentős része hagyományosan az Inntaler beltéri diszperziós falfestéket választja. Higítás , elso rétegben max. Poli-Farbe diszperziós belső fal- és mennyezetfesték.


Egyéb esetekben alkalmazzunk Héra Penészgátló belső festéket. Nikotin-, víz-, korom- vagy. Ez túlzott festék hígítás esetén hólyagosodást és lepattogzást okozhat.


A vízzel való hígítás jellemzői. Az akril festékek egy víz- diszperziós keverék, amely szinte bármilyen anyaggal tökéletesen megragad. Az előforduló hibákat most még ki lehet javítani, . A szokásos bevonatok az enyves festékkel , a mészfestékkel , a diszperziós. Beltéri diszperziós festék extra nagy fedőképességgel. A festésre alkalmas vizes műgyanta diszperziós festékek.


Erősen szívó alapok esetén a hígítás elérheti a festékhez viszonyított másfél-kétszeres víz . A legtöbben ugyanis ár-érték alapján vásárolunk festéket. Első ránézésre minden falfesték egyformának tűnik, ám a kiadósság nagyon is eltérő lehet, vagyis nem. Mi az a diszperziós festék ? Alkalmazási terület: Vakolt, meszelt, vagy már más diszperziós festékkel festett belso falfelületekre, továbbá furészporos tapétára,. Javasoljuk a vízzel hígított JUPOL PRIMER-t.


Hígítás : elso rétegben max. Felújító festés esetén és a festék diszperziós kiegyenlítő anyaggal simított felületekre történő felhordása esetén . INNTALER BELTÉRI DISZPERZIÓS FALFESTÉK 15L FEHÉR és még 8termék közül választhat a kategóriában. HÉRA PENÉSZGÁTLÓ LEMOSÓ OLDAT 1L.


POLIFARBE DISZPERZIÓS ALAPOZÓ 5L. Használat előtt a festéket alaposan keverjük fel, hígításképpen maximum - ban vizet adhatunk hozzá. Az első réteg felvitele után hagyjuk azt átszáradni, . Lakkbenzin és szintetikus hígító. Nitro, aromás , észter hígító.


Speciális hígító , Palma lemosó.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.