2018. március 13., kedd

Rézcső toldó

Megbízható munkaruhák, véd? Toldóelem mm-es rézcső számára. R oppantós ( szorítós ) összekötő fitting.


A roppantógyűrűs idom idomtestből, fémes roppantógyűrűből és szorítócsavarból áll. Az összekötendő rézcsövet ütközésig az idomtestbe kell tolni és a .

Fogyasztói ár: 1Ft. KÉSZLETRŐL azonnal átvehető! Forrasztható réz könyök 15mm, BB . Réz menetes idomok széles választékban. Rézcső hollander 6mm-es M10x1. Szorítógyűrűs idomok rézcsőre.


Vágógyűrűs toldó idom rézcsőre - Csatlakozás: - mm rézcsőre - Szolár rendszerre is alkalmas.

Szerelvény 3mm ( R 1) x 1mm temperöntvény. GENERAL FITTINGS réz roppantógyűrűs toldó 10mm-től 28mm-ig a ROPPANTÓGYŰRŰS RÉZ IDOMOK kategóriában. Share Tweet Pin Mail SMS.


Vessen egy pillantást . Ebben a részben megmutatjuk, hogy hogyan tudtok otthon házi körülmények között réz csövet forrasztani. A rézcsövek szerelésénél – mindegy, hogy toldásról, vagy idom beépítésről van szó – elkerülhetetlen a csövek összekötése. A gyakorlatban a leggyakrabban . Az élelmiszeriparban használt szilikon csöveinket . Raktárról több száz féle szilikon csőből válogathat.


Kérje eladóink segítségét. Hőálló szilikon csövek és tömlők . Tiemme napkollektor összekötő csatlakozó. RÉZcső összekötő holl-holl. Fedezd fel (és mentsd) saját pinjeidet a Pinteresten.


A szilikoncsövek rugalmassága jó tömítettséget és biztos kötést nyújt a toldott rézcsöves hűtővíz rendszerekben.

Rendeljen webshopunkból. Szilikoncső termékeink a pálinkafőző . Vakolat alatti, vagy padozatban történő szereléshez a műanyagbevonatos lágy rézcsöveket célszerű használni. A tekercsben szállított csöveknél mindig akkora.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.