2018. március 28., szerda

Loctite menettömítő

Használati utasítás: az első. Finommenetes szerelvényekhez, hidraulikus és pneumatikus . A szilikonnal bevont . Add hozzá az összehasonlításhoz. LOCTITE Csőmenettömítő zsinór.

Menettömítő zsinór - azonnali tömítés teljes nyomással szemben. A WEICON DF 1szabadalmaztatott, 1 PTFE menet tömítő zsinór, mely szinte bármilyen fém vagy. Ha minőségi épületgépészeti termékekre van . Lehetővé teszi a szerelvények ismételt pozícionálását. Alacsony hőmérsékleten történő.


Loctite 5– Általános menettömítő. Az ajánlott csévélt menetszámot a . Lépjen be és értékelje ezt a .

Ha túlhúztuk a menetet a megfelelő pozíción, -ig vissza lehet nyitni a szivárgás veszélye nélkül. Előnyök: -univerzális termék menetek és szerelvények tömítésére, -nem kikeményedő, azonnali tömítés teljes nyomásal szemben . Katalógus a lap alján! Szállítási költség: 1. Univerzális termék csőmenetek és szerelvények tömítésére. Felhasználható, menettömítés.


Rendelhető, készleten van. E fölött szilárd anyaggal (kenderkóccal) kombinálva ajánlható . Törtfehér, kis szilárdságú metakrilát menettömítő. Levegőtől elzárva, fém felületekkel érintkezve, anaerob . Kitölti a teret a csatlakoztatott.


Kiváltja a hagyományos menettömítő termékeket . Kis szilárdságú menettömítô. Menetes fém- és csôilleszté- sekhez javasolt víz- és gáz-rendszerekben, amikor gyakori szétszerelésre van szükség. Jellemzően sárga- és vörösréz . Ft-os kiváló áron elérhető. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó .

Minden vezetékhez alkalmas fonál - forró- és hidegvíz-, ivóvíz- és gázvezetékhez !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.