2019. március 13., szerda

Feszültségmérő

Feszültségmérő

Feszültségmérő : profi mérések szakembereknek. A feszültségmérők ideális műszerek az áram alatt lévő eszközök vizsgálatára. A Testo feszültségmérői az . Digitális feszültségmérő kedvező áron az eMAG-nál!


Feszültségmérő

Fedezd fel a nap ajánlatait és rendelj online az eMAG. Akkumulátor töltöttség vészjelző, belső hőmérséklet mérő. USB okostelefon és tablet töltő. Autós, szivargyújtós USB töltő és Akku feszültség mérő WF021-2.


Szállítási idő: -nap. Működési elvük azonos az áramerősség méréséhez használt műszerekével. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Voltmérő: az elektromos feszültség mérésére szolgáló eszköz.


Feszültségmérő

Várható szállítási idő: 5-munkanap. Nélkülözhetetlen minden háztartásban! Beépíthető, olcsó digitális feszültségmérő , digites piros kijelzővel. Műszaki adatok: Tápfeszültség: 4. Jellemzők: 12V és 24V üzem . Megbízható mérőműszert keres a váltó- (AC) vagy egyenáram (DC), és a polaritás mérésére?


Akkor ne keressen tovább, mert itt a Trotec BE17 . FESZÜLTSÉGMÉRŐ ALAPMŰSZER MÉRÉSHATÁRÁNAK KITERJESZTÉSE. V-30V DC feszültség mérő modul, kék. A mérőeszköz feszültség érzékelésére szolgál az áramkör feszültség alatt álló és feszültségmentes részein egyaránt.


Egyszerűen érintse a mérőeszközt a . PM-4DC feszültségmérő panelműszer, Elektronikai alkatrészeket, kiegészítőket forgalmazunk kedvező áron! Minőségi termékek széles választéka közül . Tápegység: 12V DC vagy 24V DC. Tartomány: 8V - V. LED kijelző Szín: Piros. Villanypásztor feszültségmérő AKO, 10kV AKO.


Oszd meg velünk véleményed. Akciós szerszám, kisgép webáruház, minőségi kéziszerszámok, szerszámgépek, alkatrészek értékesítése. Jelenleg nem elérhető online.


Szervizünkben javítjuk, karbantartjuk kisgépét, . Szivargyújtós feszültség mérő , töltöttség ellenőrző – Teszt (Autó akkumulátor feszültségmérő , 12V, 24V). Ebbe került a pillanatkapcsoló – addig zárja az áramkört, amíg nyomják – és a kis feszültségmérő. A kapcsolóra azért volt szükség, hogy a . A7Mini 3-vezetékes feszültségmérő panel - 99.


Dimensions: PCB: 30mm x 20mm. A Cookie technológia segítségével Ön a legtöbbet hozhatja ki weboldalunkból. Kérjük engedélyezze a Cookie-k használatát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.