2019. március 25., hétfő

Fűtrágya

Azonban a műtrágya nem természetidegen anyag. A Genezis műtrágya termékcsalád NPK műtrágya kínálata. Nitrogéntartalmú műtrágyák. A pétisó és az ammóniumnitrát a két leggyakoribb ilyen műtrágyánk.


Az utóbbit csak kimondottan meszes talajon érdemes . Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Ingyenes szaktanácsadás, folyamatos akciók, kedvező árak, ingyenes kiszállítás. Műtrágya és további termékek a Gazdabolt. A mészammon-salétrom műtrágya ammónium-nitrát és mészkőpor vagy dolomit keveréke. A kálcium-karbonát vagy dolomit hozzákeverése . Az NPK utáni számok arra utalnak, hogy a műtrágya milyen arányban tartalmazza a három tápanyagot.


Az arányok mindene esetben az adott növénycsoport . A kimagasló termés egyik alapköve a megfelelő műtrágya kiválasztása. Az ár a szállítási költséget nem tartalmazza. A nyertes egy zsák kg-os Genezis NPK Prémium Repce műtrágyát vehetett át a. A negyedéves gyakorisággal beérkező adatok a közvetlenül mezőgazdasági termelők részére értékesített műtrágya mennyiségéről, értékéről . A műtrágyák fizikai jellemzőit kémiai összetételük határozza meg, valamint az, ahogyan gyártják őket.


Ammónium-nitrát nitrogén műtrágya (-os Genezis, kg) -os ammónium-nitrát, mely kalciummal jól ellátott talajokon javasolt. Alap- és fejtrágyázásra . Minden kultúrában alkalmazható vízoldható műtrágyák az egyes kultúrák, illetve fenológiai fázisok igényeihez igazított összetétellel. A nitrogén, foszfor, kálium, NP, PK műtrágyák mellett NPK tartalmú komplex, . Everris műtrágyák - és fűmagok, szórókocsik, vízraktározó. A műtrágya -adatbankunkban az AMAZONE-műtrágyaszórókhoz talál beállítási értékeket. Amennyiben Ön megad adatokat, megkapja a megfelelő adatokat.


Szántóföldi műtrágyák : monoműtrágyák, mint pl: az ammóniumnitrát, pétisó, kálisó, . Huminsavval bővített műtrágya , melyek foszfort, klórmentes káliumot, kalciumot, ként, értékes mikroelemeket, huminsavat és szerves anyagot tartalmaz. Legismertebb nitrogén műtrágyák az ammónium-nitrát (), a kalcium. Legyen szilárd vagy folyékony nitrogén műtrágya , a nitrogén a . De miért is ilyen fontos a műtrágya ? A növénytermesztés mindenütt a világon elsősorban a nitrogén (N) kiegészítő adagolását igényli, hiszen a . Kijuttatás műtrágya -szóróval a teljes felületre. Vetés előtt a vetés mélységébe bedolgozva.


Hatékony megoldások a fenntartható mezőgazdaság számára.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.