2019. március 14., csütörtök

Hűtőből keltetőgép

Ezért, ezzel a keltető építéssel házilag, magam módján, őket szándékozom bojkottálni,. Kiszállítás folyamatban. Keltetőgép készítése. Sok szeretettel köszöntöm az oldalamon!


Az alábbiakban szeretném megosztani. Ha tudsz inkább próbálj meg szerezni egy rossz hűtőt ha sokat szeretnél keltetni, vagy ha elég kb. Unsubscribe from Zsuzsanna dr Vida?


Sign in to like videos, comment, and subscribe. This video is unavailable. Többnyire a keltetés szóra a totál kezdők keresnek rá, akik nem egy ötezer férőhelyes keltetővel fognak kezdeni, hanem egy . Article › showArticle forum.


Ezzel egyet értek, ezek a természetes keltetés utánzása célt szolgáló. A példám azért hűtőre irtam mert nagyon jó a szigetelése ami azt is. Tavasszal keltettem, egy hütöböl átalakitott, izzófütéses, étermembrámos keltetővel, amiben szellőző ventilátor keveri a levegőt. A tojás már a keltetés megkezdéséig is folyamatosan veszít (tömegéből). Előmelegítés nélkül egyenlőtlenül és elhúzódóan fűthető fel a keltetőgép és vontatott, . A tojás a megtojást követően elsőként a fészekanyaggal érintkezik.


Ha az nem kielégítően rugalmas, akkor a tojások megrepedhetnek, összetörhetnek. Hogyan készítsünk egy eszközt a csibék keltetésére hűtőből vagy rétegelt lemezből. Inkubátor a hűtőszekrényből a do-it-yourself utasításból. Ebben a módszerben a hűtőszekrény fagyasztóját keltető inkubátorként használhatja, amely jelentősen . SK keltetőgépet , s így több száz darab tojást tudok kikelteni. Inkább hungarocellt veszek, mert az jobban fogja a hőt mint a műanyag.


Valaki hűtőből csinál . A keltetés munkafolyamatai. A tojásokat a gépberakás előtt 4-órával kivettük a hűtőből , hogy a keltetési hőmérséklet és a hűtési hőmérséklet . Az elsõ keltetés picivel felett volt, de nagy volt a hideg, ment a keltetõ felett az infra és kétszer. A hûtõbõl keltetõ nekem is tervem. Eladó több darab a képen látható üvegajtós C5-ös hűtőből.


A tyúkokat nem venni kellene, hanem egy keltetőgépet venni,. Akadt itt centrifuga, keltetőgép , termosztátos terrárium, állvány, kamera,. Előveszem a hűtőből az egy hétre előre megfőzött ebédemet, mely általában paprikás . A házi elkészítéshez az alkatrészeket, automatikát, fűtőelemeket pedig valószínűleg a keltetőgép -gyártók,. Talán régi hűtőből is kialakítható.


Működését egy háromjáratú keverőcsappal lehet szabályozni, ami a hűtőből eljövő 30°C vizet, igény szerint a kondenzátorokba vezeti. A kotlással való keltetés a lelkes háztáji tyúktartók körében nagyon elterjedt. Szívet melengető pillanat, amikor a naposcsibék a kotlós alatt . Mi a természetes keltetés ? A korai keltetés is ritkán lehetséges. Hogyan keltessünk otthon,mikre figyeljük,hogyan állítsuk be a gépet,mikor,meddig forgassuk,hűtsük a .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.