2019. március 20., szerda

Lágy rézcső 18x1

Lágy Rézcső 18xmár 2. Ft-tól Réz kategóriánkban! Rendeljen webshopunkból. Rézcső félkemény 18x- vásárlás online vagy személyesen szaküzleteink egyikében akár raktárról.


A rézcsövek felhasználhatók ivóvíz rendszerek szerelésénél, fűtési rendszerek szerelésénél (radiátoros, és fal-padlófűtések), . Sanco 18xfélkemény rézcső.

Leírás és Paraméterek. A termék ára méterre értendő! Supersan 18xlágy tekercses vörösrézcső. Az oldal böngészésével elfogadja ezt.


Vegytiszta kemény és félkemény vörösrézcső. Kemény, vegytiszta vörösréz cső. Klíma és hűtéstechnikai szereléshez. Félkemény rézcső , 18xmm. Szerelési anyagok széles választékban, döntsön .

Szigetelt lágy rézcsövek kategóriánkban megtalálja az Önnek. Jelenleg nincsenek akciós ajánlataink. Az ár 1fm-re vonatkozik! Internetes rendelés esetén, személyes átvételre csak cégünk által telefonon visszaigazolt módon . Oldalunkon sütiket használunk a weblap működéséhez és névtelen látogatási statisztika készítéséhez.


A webhely látogatásával hozzájárul ahhoz, . A lágy rézcsöveket 6…mm külső. MÉRETEZÉSI TÁBLÁZAT VÁROSI GÁZHOZ. A falon kívüli szereléseknél a tekercsben szállított lágy rézcsöveket. Kattints és vásárolj kedvező áron – Rézcső forrasztástechnika árak – Válogass. SANCO 18xmm szálban.


Csoport:RÉZ SZERELÉSIANYAGOK. Installációs rézcsövek gáz-, víz, fűtési rendszerekhez:. Felvitel a kedvencek közé. Kivitelezési elôírások a rézcsöves padlófűtés. A réz egy fél-nemesfém, ezért rendkívül nagy az ellenálló képessége a korrózióval szemben.


Alkalmazási terület: hideg, melegvíz valamint központi . Gyártói kód: CBH16-9H.

FRIGOTEC vörösrézcső lágy átm.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.