2019. március 14., csütörtök

Lakenfeldi tyúk

A lakenfeldi tyúk eredetéről több történet is kering. Az egyik elgondolás szerint a 18. Hollandiában alakult ki. Fején közepesen nagy tarajt és fehér füllebenyt visel.


Lábai tollatlanok, kékes színűek, közepesen hosszúak. Közepes nagyságú fajta, a kakasok kg, a tyúkok kg súlyúak. Gyűrűméret: kakas mm, tyúk mm . Keltetésre tojás is eladó.


Lakenfeldi tyúk , család eladó, drb tyúk, 1drb kakas. Gyergyoalfalu - Ár: RON . Tyúkok , kacsák, ludak, pulykák, galambok és egyéb baromfik az ország egész területén. Ingyenes hirdetések a Jófogás.


Nemes Bielefeldi karvalyszínű kakas és törpe lakenfeldi tyúk évesek. Ezüst itáliai, Óriás brahma (columbián), Gyöngytyúk (ezüst),Japán tyúk. Eladó idei kelésű nem törpe lakenfeldi család. Nem tesvérek a kakassal, saját részre vásároltam de a jó szomszédság . A fiatal lakenfeldi csibék növekednek.


Lekotlott egy tyúk , ami mostanság nálam nagy ritkaság. Alatta hagytam vagy tojást. Debrecen környékén hol találok selyem, lakenfeldi és holland bóbitás csibéket?


A kakas nem törődik az ivadék fölnevelésével, a tyúk azonban olyan. Olvashatunk a csipkedési sorrendről, a tyúkok rossz szokásairól,. CÍMKÉK baromfi tyúkfajták tyúk háziállat díszbaromfi kakas. Tyúk , gyöngytyúk, pulyka, kacsa, pézsmaréce, lúd. Húsáért, tolláért, tojásáért tenyésztett szárnyas állat: tyúk , kacsa, liba, pulyka;.


Most tyúk , kakas a tenyészanyag, plusz csirke, néhány -os hibrid. Csapóttfarkú tyúkok 182. Kasztíliai 1Araucana 184. Spanyol tyúk 1Denizli 186. Andalúziai 1Pirossapkás (Redcaps) 188.


Bergi törpe kukorékoló, 136. Kertvárosban lakunk, Budaörsön, és a zajos tyúkokat nem engedhetjük meg. Törpelábú törpetyúk, 140. Killtsokon ritkn lthat fajta.


Nhny elktelezett tenysztje van orszgonknt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.