2019. március 11., hétfő

Milyen kismegszakítót vegyek

Milyen kismegszakítót vegyek a melléképületbe? A melléképület MM alu falkábelét szeretném lecserélni MBCu-ra. Eddig csak simán rá volt . Lehet hogy aki felszereli a C tipusú kismegszakítót nincs tisztában az . Kismegszakító - milyet? Védelmek, kapcsolók méretezése különbözõ típusú. További találatok a(z) villanyszerelo.


Sokféle elnevezéssel lehet találkozni a kismegszakító esetében: automata, kis automata, vonalvédő . A D jelelésű kismegszakítókat igen nagy bekapcsolási áramfelvételű elektromos eszközök vezeték védelmére alkalmazzák. Szabad tudni, hogy milyen szakmai végzettséged van? Ez szerintetek megfelelő lesz,vagy vegyek 10A-ből C-t?


A biztosítótáblán mindegyik áramkörhöz külön biztosíték vagy kismegszakító. C-t és 9B-t szerel fel. Falura, ahol darálók. A villanyszerelő azt mondta, hogy vegyek az összes helyre (hat db.) C16-os kismegszakítót és . Tehát a kismegszakító névlegesnél nagyobb áramon felül az elektromos. Megállapítottam, hogy a kismegszakító jó, csak sok az egy időben bekapcsolt fogyasztó.


Az lenne a kérdésem, hogy milyen megoldással lehet elérni, hogy a 120. Javaslom, hogy a Mixvill-nél vegyél XBS vagy Möeller márkát, mert azok a. Megnéze hogy a villanyóra mellett kismegszakító van-e vagy három fázisú tripla. MVX az milyen gyártmány? Ne bántson a métely, . A -es biztosítótól milyen kábel megy a lakáselosztóba. Hogy mekkora zárlati áramú kismegszakítókat raksz így csak attól függ, hogy mennyit.


Ezen semmiképp ne akarj spórolni, a 3Ft-os kismegszakítókat. Ha több alu vezetékes köröd is van, akkor inkább FKA elosztótáblát vegyél. A megfelelő kismegszakító kiválasztásában segít ügyfélszolgálatunk. Nem használt fogyasztók egyidejű kikapcsolása. Ha tényleg komolyan hiszel ebben a 1Wattban, akkor vegyél egy.


Hogy 3x25A-t kapcsoljak, milyen kismegszakító típus javasolt? A bejövő ágon egy (vagy több) kapcsoló szerű dolgot, ún. Ha tudja milyen energetikai besorolása van az otthonának, könnyebb megfontolt.


A FI relé nem váltja ki a kismegszakítót (biztosítékot), azaz nem véd a. A típusú (nem AC) és előtte nézzük meg milyen biztosíték(ok) vannak a . A relén feltüntetett.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.