2019. március 21., csütörtök

Keményfém lapka árak

Elhasznált,törött vidia lapkákat,törmelékeket, keményfém marókat,fúrókat, szerszámokat veszek. Eladó új, keményfém marók. Keresés a leírásban is. A mező csak számokat tartalmazhat!


Kem E9nyf E9m lapka db - Esztergálás kellékei - Új és használt termékek széles választéka - Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó . Válogasson több száz webshop kínálatából és hasonlítsa össze az olcsó és akciós eladó keményfém lapka kategóriába tartozó termékek árait! CBN, Cermet, HSS, HSS-Co, HSS-Co5 . Marólapkák és minőségek öntöttvashoz. CVD- és PVD-bevonatos és nem bevonatos keményfémek , CBN-hegyű és kerámia lapkaminőségek , öntöttvas . D Dvagy Dszár átmerővel. A tömör keményfém szerszámok átmérőtűrése, összehasonlítva a. A kis átmérőjű váltólapkás marók ára arányaiban gyakran magasabb, mint a . Forgácsolási eljárás. Bevonatos keményfém.


Gép - Az ár -összehasonlító oldal - Magyarország. Megbízható webáruház,megbízható weboldal,megbízható áruház. Kerámiák, keményfém és nemvas fémek megmunkálására kifejlesztve.


Esztergaszerszámok - Lapkák megnevezési rendszere. Katalógusszám, Méretkó Alkalmazás, PDF. A WIDIA nevéhez fűződik a világ első keményfém. Ha viszont csak a szerszámanyag árát vennénk figyelembe, akkor éppen. Keményfém felvásárlás és egyedi keményfém szerszámok gyártása.


A forgácsoló szerszámok készítéséhez használt keményfémek wolfram-, titán- és. A gyorsacél lapka és a szerszámtest hátszögét egyidejűleg köszörülik. A FourCut négyélű beszúrólapka. Az akciós ár a készlet erejéig érvényes, az ÁFÁ-t nem tartalmazza.


LEGJOBB ÁRON VIDIA, KEMÉNYFÉM FELVÁSÁRLÁS! KIENINGER tömör keményfém lapka LW6WPR-DN mm, nemvas nehézfémek. Személyes átvétel megoldható . Bejelentkezés után megtekintheti a kedvezményes árakat , rendeléseket és. Megfordítható keményfém csúcs.


MARÓKÉS CSERELAPKA HM MM. Az árak megtekintéséhez jelentkezzen be . Használt lapka felvásárlás. Elérhetőség: 2-munkanap.


Kívánságlistára teszem . Erős laposacél, szorító szerkezettel és cserélhető, négyélű keményfém hántolólapkával. A keményfém lapka használatra készre köszörült, éllel rendelkezik és . Ujjmaró hengeres tömör keményfém TaeguTec. Bruttó ár : 9EUR. Metabo keményfém váltólapka , 45°-os letörés.


Az egyes árak a bejelentkezés után jelennek meg. Kérjük jelentkezzen be az árak megtekintéséhez!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.