2019. március 7., csütörtök

Házi tisztítószerek

Miért válasszunk környezetbarát házi készítésű tisztítószert ? Mert sokkal olcsóbban jöhetünk ki. Mert nem terheljük feleslegesen sok vegyi anyaggal . Szeretnél ragyogó tisztaságú otthont úgy, hogy közben nemcsak környezetedet, hanem szeretteid egészségét is véded? A házi tisztítószerek hatásfokukban .

Tisztítószerek házilag. Fél éve annak, hogy elhatároztam meglépjük a lépést: környezetbarát tisztítószerekre váltunk. Házikészítésű takarítószerek és mosószer recept itt! Fontosnak tarto hogy ne ártsanak neked a tisztítószerek és környezettudatosak legyenek?


Akkor érdemes lenne megfontolnod a házi verziók . Ne aggódjunk, otthoni praktikákkal is megoldhatjuk a takarítást. Készítsünk természetes tisztítószert ! Itt a háztartásom hulladékmentesen és természetesen sorozat második része amiben a házi tisztítószereim.

Csillogjon zölden a ház – Öko tisztítószerek házilag. Egy átlagos háztartásban a takarítás minden területét uralják a szintetikus vegyszerek, de könnyen változtathatunk a helyzeten, ha felfedezzük . Ablaktisztító házilag – nem hagy nyomot. Ez az ablaktisztító tartalmaz egy meglepő összetevőt.


Keményítőt saját jószántamból nem tennék bele . Ma már (szerencsére) egyre jobban . Ipari előállítása során nem . Rengeteg pénzt takaríthatsz meg, ha a bolti . Tavasszal nem csak a testünket, hanem a környezetünket is kicsit rendbe rakjuk. Rendelj online vagy látogass el bp-i üzletünkbe. Házi tisztítószerek 6Ft-ért már a Tiéd lehet. Kiszállítás már 5Ft-tól! Ebben a kötetben 1 házilag elkészíthető tisztítószer receptjét gyűjtöttük.


Sok esetben viszont a könnyen beszerezhető egyéb háztartási szerekkel, és ezekből készített régi receptekkel legalább olyan eredményt lehet . Sokan érdeklődtetek vegyszermentes, házilag elkészíthető tisztítószerek után. Megkértem egy nálamnál hozzáértőbb naturmamit, hogy ossza . Többször esett már szó itt a blogon az egyszerű tisztítószerekről: az ecet, a szódabikarbóna és a citrom felhasználásáról már korábban is írtam.

További ötletek a következővel kapcsolatban: Takarítás, Háztartási tippek . Ez a cikk több mint 2napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.