2020. január 29., szerda

Oszcilloszkópos mérések pdf

Az oszcilloszkóp - mint mérőeszköz - felépítésének és kezelésének megismerése. Helyes használata esetén, vissza tudja adni azt a függőleges felbontást, ami egyébként kis jelek mérésekor elveszne. Villamos jel időbeni megjelenítése u Feszültség mérés u Időmérés u Frekvencia mérés u Fázisszög mérés. Save this PDF as: WORD PNG TXT JPG.


A villamos méréseket több féle szempont alapján osztályozhatjuk.

Váltakozó áramú feszültség mérése , a jelgenerátor és az oszcilloszkóp használatának gya-. Connectivity és dokumentálás. Használat (Ease-of-use).


Jól felismerhetők az oszcilloszkóp technikában használatos függőleges, vízszintes, . Valósidejű (real time) mérés fogalma, nem valós idejű mérés fogalma. OSZCILLOSZKÓPOKRA VONATKOZÓ SZAVATOSSÁG. LABORATÓRIUMI MÉRÉSEK.

Digitális oszcilloszkópos méréstechnika. Oszcilloszkópos mérések. A mérések (műszerek) osztályozása. Az általa vizsgált villamos jel több minőségi és mennyiségi paraméterére lehet egyidejűleg . Ne használja a készüléket közvetlenül zivatar előtt, . Ez a cikk ilyen mérésekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik, vala-.


Ez az oszcilloszkóp csak a hálózati feszültségre nem, vagy csak közvetetten csatlakozó áramkörökön történő mérésre használható. TILOS a közvetlen mérés ,. Motor-érzékelők és beavatkozók ellenőrzése oszcilloszkóppal. Beszívott levegő hőmérséklet-érzékelő ellenállás mérése.


Periodikus feszültség vizsgálata A vizsgált jelet . Mérések oszcilloszkóppal 2. Mechanikus megszakítóval vezérelt gyújtás 51. Primer áram vezérelt . Ha ezen kézikönyv olvasásához PDF nézegetőt használ, akkor úgy lapozgathajta a. Feladatok megoldása: 1-3.

A digitális és analóg mérőműszerek, valamint digitális oszcilloszkóp megismerése. Elektromos alapmérések végzése: feszültség, áramerősség, ellenállás . Részletes leírás Picoscope oszcilloszkóp részletes ismertetése. Gyakorlati mérések benzinmotoron, illetve dízelmotoron. Egy másik „ árnyék” az NI ELVIS.


Az ellenállás mérés egyszerű megoldása az, hogy mérjük a vizsgált ellenállás. Hogyan határozza meg oszcilloszkópos méréssel két szinuszos időfüggvény. Ebben az esetben a Ctrimmerkondenzátorral beállítható a pontos érték.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.