2020. január 27., hétfő

Tirisztoros kapcsolások

Beépíthető szuberősítő , W. Ha az erősítő kimenete egyértelműen jó biztos lehetsz benne, hogy a sub csatija sérült. Sajnos eddig nem sikerült kapcsolási rajzot találnom. Subwoofer szűrő áramkör.


Center és subwoofer hangsugárzók tervezése és kivitelezése. A meglévő subwoofer. A mikrofonerősítő elvi kapcsolási rajza. Igazábol nekem a crossower, EQ kapcsolási rajza érdekelne! A fenti aktív szubhoz létezik szerintetek kapcsolási rajz ? Láttam valahol bagóért egy erõsítõ hibásat, és régi vágyam egy aktív szub.


Elektromos bekötési rajz. Megjegyzés: Ezzel a lehetőséggel a subwoofer hangerejét az autórádió Fader gombja . Az erősítő beszerelése, bekapcsolás és beállítása előtt. ELEKTROMOS KAPCSOLÁSI RAJZ. A SubSeries 2egy öttagú család középső tagja.


Konkrétan az erősítő 2wattos (csúcsértéke 3W), D osztályú, diszkrét MOSFET-eket. Crutchfield Recommended. Megépítése egyszerű, helyigénye kicsi. Rendkívül jól skálázható . A beültetési rajz eltért a kapott nyáktól, emiatt a kapcsolási rajzot kell . Simson S53C Kapcsolási Rajz. Egy egyszerű sztereó rádióadó kapcsolása található meg itt, ami akár.


Házimozi rendszerek, erősítők az ország egész területén. Szervizkönyv kapcsolási rajzok. Tannoy aktiv erősítő átalakítása aktív sub panelre. Ha nem, akkor jó lenne egy kapcsolási rajzot feltenni.


Kérdések hasonló témákban: hangfal, erősítő , mélyláda, subwoofer ,. Képtalálat a következőre: „digitális erősítő kapcsolási rajz ” Diagram . A lényeg hogy az erőlködön 1rca bemenet legyen amivel a házimozi erősítő. Tehát olyan kapcsolási rajz érdekelne ami elég lenne az előbb említett. Jobb lenne a rendes sub kimenetre kötni mert ott tényleg az jön ki aminek ki kell.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.