2020. január 16., csütörtök

Palatető bontás árak

Palatető felújítás bontás nélkül? Az alább leírt árak csupán tájékoztató jellegűek, személyes tapasztalaton alapulnak. Azbesztpala bontás szakértő.


Kovács Tibor vagyok, ács, tetőfedő a Kovács Tető Kft. Az egészségre veszélyes módon bontották az azbeszt palatetőt Pécsen.

A másik jelentős probléma a palatetők bontása. Az azbeszt ugyanis erősen rákkeltő anyag, ezért speciális szabályok vonatkoznak a bontására és elszállítására. Persze ez nem jelenti azt, . Azaz az azbesztpala tetők bontása során nagyon körültekintően kell eljárni! Budapesten és országosan. Az árak nettó munkadíjak!


A nem sérült azbeszt pala nem jelent számottevő kockázatot, így cseréje a jelenlegi törvények és tudás szerint nem szükséges. Cseréje, bontása esetén a .

A palatetők bontása tehát eleve veszélyes művelet, de a már említett . A palabontást nem kell az ÁNTSZ-nek bejelenteni, hanem a cégnek,. A vevők felé közvetített kedvezményes veszélyes hulladék elszállítási árak. A pala manapság rengeteg esetben előkerül héjazatcsere kapcsán. A leggyakrabban feltett kérdések.


Síkpala vagy hullámpala egyaránt. Szilárdabban kötött azbeszt az azbeszt-cement termékekben – pl. A nyílások és a vastagabb falak bontása. Tetőcserép, zsindely, pala , bramac stb.


Kicseréltetjük cserépre. Addig oké, hogy elvileg veszélyes hulladéknak számít. PALACSERE PROGRAM - A CREATON VESZÉLYES HULLADÉK. A hullámpala - és síkpalaborítású tetőkből nem csak a szakszerűtlen bontás során. Az azbesztpalabontást éppen ezért kötelező bejelenteni a hatósághoz, . Bontás Ár : 10-es válaszfal bontás 7ft- nm-tól.


Csempe és járólap lebontása. Parketta és linoleum, padlószőnyeg felszedése.

Kémények és cserépkályha bontás. Az azbeszt tartalmú palatető bontásához a bontási tervet a kivitelező cég . Az elöregedett palatetők bontási költsége egy-egy családi ház esetében akár több százezer forintba is kerülhet, mert az azbesztes pala.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.