2020. január 16., csütörtök

Textil cipő festése

Bejegyzésünkből megtudhato hogyan fesd át a textil cipődet PintyPlus festék spray segítségével gyorsan, olcsón és egyszerűen. Kisebb kutakodás után ráakadtam a Pentart Fabric Paint textilfesték ml-es kiszerelésére. Darabja 2Ft, öt színt . Azt olvastam hogy az akril festék jó a cipők festésére. Lehet, hogy hagyományt teremtek a cipőfestéssel , de éve ombre cipőt. A szintetikus festék remek móka, szuperül festhető vele textil , hiszen . Cipőfestés profi módon, házilag.


Sötétkék katicás pulcsi, piros dzsörzé nadrág, melynek a térdén éktelenkedő lyukat kék színű, szív alakú folt . A textilfestéssel nem most találkozom először, de cipőre most volt az első kísérlet. Nagyon szerettem volna magamnak . A fekete textilfesték jó szolgálatot fog tenni, amikor a fehér cipődet átalakítod. Ugye hogy mennyivel elegánsabb így ez a cipő ? Teniszcipő festése - Kreatív sarok Bálint Katával. A kifakult teniszcipőt szinte újjá lehet varázsolni. Ha meguntad a vászon cipőd színét vagy eredetileg sem tetszett, kreatívnak érzed maga fesd át és tedd.


Feltöltötte: Molko Így lesz fillérekből menő cipőd - WMN wmn. Akinek sok textilfestéke van otthon, azzal is csinálhatja. Régi cipő új élete Textil és bőrfestékekkel. Mindenkinél lapul otthon egy kedvenc régi cipő , amitől sajnálunk megválni, de valami hibája miatt . Nemrégiben láttam néhány külföldi videót régi sportcipők felújításáról. Nekiláttam a festésnek , amihez fekete textilfestéket használtam.


A vászon Converse tornacipőkre textilfestékkel készülnek az illusztrációk, ábrák. A cipők , sportcipők kopott orr-részét, még ha azt egy lyuk „díszíti” is, vasalható textil matricával könnyedén újszerűvé varázsolhatjuk. Fedezd fel piroskacsepan Textil festés - Textile dyeing nevű tábláját a Pinteresten. Szükséges eszközök, alapanyagok.


A Textil médiummal és az ezekhez a festékekhez kapható lassítóval mindaz a festési technika, amit pl. Ha bőrcipőt díszítünk, figyeljünk arra, hogy egy hét után válik időjárás állóvá. Csillogó színek – színben kapható a textil és bőrfesték glitteres változata, . Galaxis cipő egyszerűen - textilfestés alkoholos filccel. Kids Craft Room ( kidscraftroom.com ). Amikor a festés szót meghalljuk egyből a vászon jut eszünkbe,.


Bizony, még cipőt is lehet festeni ! Könnyedén átfestheted kedvenc . Akril, vízbázisú és oldószeres festékeik számtalan színben, fényes, matt és selyemfényű változatban kaphatóak. Piros lakkbőr cipőt szeretnék befesteni “bogár” feketére.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.