2020. január 9., csütörtök

Pedrollo szivattyú tengelytömítés

Pedrollo AR-tengelytömítés 2. Kattintson ide, mert szakértő ügyfélszolgálatunk örömmel segít Önnek, hogy biztosan a legmegfelelőbb terméket . Tekintse meg most, rendeljen egyszerűen, gyorsan . Megnézem, milyen terméket ajánlanak ehhez. Az egyes gyártási években . Rendelhető, készleten van. A csúszógyűrűs tömítések a forgó tengelytömítések csoportjába tartoznak. A tengelytömítés rendkívül jó kopásállóságú,. Fenti szivattyú tengelytömítések gondoskodnak a rendkívül hosszú élettartamról.


Ez ugyan is a szivó ház repedéséhez, a tengely tömítés áteresztéséhez vezethet. Magas minőségű anyagai, valamint a dupla tengelytömítés szavatolják a szivattyú hosszú élettartamát. Szivattyú alkatrészek . Leo szivattyú alkatrészek. A JSW önfelszívó szivattyúk úgy lettek tervezve, hogy akár levegőt.


TÖMÍTÉS , Cégünk profilja mezőgazdasági, kerti kisgépek és egyéb iparcikkek kis- és. Kettős mechanikus tengelytömítés közbeiktatott olajkamrával. Verona megye Ipari Egyesülete az elektromos szivattyúk területén elért.


Tömítéstechnológi a: szinte minden Bungartz szivattyúban hidrodinamikus tömítés az elsődleges tömítés , amit egy utánkapcsolt másodlagos tömítéssel . TENGELYTÖMÍTÉS : kerámia - grafit - NBR. BLOCK szivattyú teszt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.