2020. január 23., csütörtök

Salétromos térkő

Amikor leszállították a térköveket , és megbontotta a raklapokat, akkor látta, hogy világos színű foltok vannak a térköveken? Sajnos előfordul, hogy a falak, vagy akár a térkő is ilyen módon foltosodik. A sófoltok megjelenésének okai.


Ez a foltosodás nem jelent azonnal . Vannak azonban rendhagyó esetek, mint amikor olaj vagy zsír szennyezés kerül a térkő felületre, vagy amikor folyamatosan nedvességgel . Savtartalmú speciális tisztítószer. A szer használatával eltávolíthatjuk a mészkivirágzást,a cementfátylat, a cementmaradványokat, a salétromnyomokat, . Az antikolt termékeknél (koptatott térkő ) előfordul, hogy a termékből nagyobb darabok. A hónapja lerakott burkolaton fehér színű „ salétrom ” jelent meg. Mit tehetünk a salétromos , sókivirágzott fallal? Salétrom , sókivirágzás, penész, alga, moha?


Ma már nem legyőzhetetlen ellenség! Miben különbözik a térkő , és a járólap? Miért vegyek térkövet, és miért Otti- követ ? A hagyományos térkő : Általában vibropréselt erős, vastag és fagyálló burkolat . A növényápolás mellett a tavaszi kerti munkák része a díszburkolat, a térkövek felújítása, gondozása. Ha hosszú ideig szeretnénk . Használatuk egyszerű, a csomagoláson leírtak szerint hígítva vagy hígítatlanul kell a . Milyen térköveket és lapokat kínál a Semmelrock és ezek közül melyek a számomra.


Nem lesz több gondja a salétromkivirágzással, a felesleges cementfátyol maradékokkal, ha a Damisol nagy hatású készítményét alkalmazza. Komfortos, egészséges beltéri klíma salétromos épületek esetén. A vizesedő fal táptalaja. Változatos felületkialakítások – Semmelrock térkő.


Fugamaradvány, salétrom eltávolítására dísztéglákról, savra kevésbé érzékeny felületekről. A víz a talajban lévő sókat feloldja és képes felszivárogni a falazat alsó részeibe. A salétromot a hiányzó, vagy sérült alsó vízszigetelés okozza. Minden jog fenntartva. Vizes, nedves, penészes és salétromos.


Térkő burkolat készítése. Nem kell utána homokkal ujratölteni a réseket? Szellőzőképessége kiváló marad (vizes - salétromos fal). Borászatok, pincék - Otti- burkolat, térkő ,cementlap,kandalló,fedkő,lépcső,lábazat,kőkút,dekor. A legmutatósabb otthoni járdák és kiülők térkőből készülnek.


Penészedés gátló hatása. Tovább a cég weboldalára!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.