2018. május 25., péntek

Aluminium csatornatartó ár

Tímár Vaskereskedelmi Kft-nél. Colorferr natúr alumínium ereszcsatornák. Csatornatartó , 33-as, horganyzott acél. Adott esetben daruval felszerelt tehergépkocsival a lerakodásban is segítségére.


Aluminium csatornatartó ár

Színes alu = fehér, bordó, ezüst, zöl négerbarna, világos . A feltüntetett árak az áfá-t NEM tartalmazzák! Színminta a galériában található! A fénykép csak illusztráció!


AZ ÁRAK AZ ÁFA-T TARTALMAZZÁK! ALUMÍNIUM 7mm, HORGANYZOTT 0 . Termék nem található! CSATORNATARTÓ , LEFOLYÓBILINCS. Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy az elsők között értesülhessen akcióinkról.


Aluminium csatornatartó ár

Gutta hobbiüveg cm . Az alumínium csatornatartók 30x8mm-es alapanyagból készülnek. A lefolyócső bilincs 20x1. A TRIFA belsőperemes ereszcsatornák magasan ötvözött alumíniumból készülnek. Előnye a hosszú, gondozásmentes élettartam, mivel az alumínium nem . Döntésünkben sok szempont merül fel: az ár , tartósság, esztétikai igény,. Szezonnyitó ereszcsatorna vásár!


Szűrők és alkategóriák. Webáruház árai bruttó árak , tartalmazzák az ÁFÁ-t. PREFA Homlokdeszkára szerelhető, szár nélküli négyszög szelvényű csatornatartó. Reméljük, Önt (Önöket) is köszönthetjük elégedett vásárlóink sorában. Színek: fekete, sötétszürke, barna, téglavörös, sötétbordó.


Megnevezés, Ár , Egység, SI Ár. Mee Nettó normál eladási ár Bruttó normál eladási ár. Bordó ALU csatorna tartó db. Galeco PVC fehér csatornatartó 1db.


Az akciós ár a raktári készletünk erejéig érvényes ár (Raktársöprés akció), . Cadmiumozott Aluminium Ív . RHEINZINK tartósín (h = m), a beforgatható . Alapanyaga: Szines Alumínium.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.