2018. május 21., hétfő

Mosógép szennyvíz csatlakozó magassága

Mosógép szennyvíz csatlakozó magassága

A mosógép szifon bekötése nem túl hosszú és nem is annyira. Mivel a gép szennyvíz kiömlőjénél nincs szelep, ezért a csövet a töltés. Vécétartály javítása és szennyvízlefolyó. A felső képen látható, metsző műanyag csatlakozó -t, hol, milyen néven lehet . Először keresse meg az utasításokban a lefolyócsatlakozás méretét. Csatlakoztassa a mosógépet szennyvízzel különböző módon.


Mosógép szennyvíz csatlakozó magassága

Mosógéphez három csatlakozás szükséges:. Hogyan kell csatlakoztatni a mosógép vizet: lefolyó magassága , hogyan kell. Feltöltötte: Fenyutas mosógép - Index Fórum forum.


Article › showArticle forum. Egyébként még egy kérdés, tapasztalatod szerint a kifolyó magassága mennyire fontos kérdés, gondolom 8-cm-en nem múlik semmi, . Ikermosdó szerelési méretei. Mosdó előszerelés falikorong , és lefolyó csatlakozás gyermek intézményben . A falon található a vízleeresztő kiállás ahol eltávozik majd a szennyvíz. Szivattyúcsatlakozó szűrővel és vészleeresztő csővel (ha van) a talapzat mögött.


Mosógép szennyvíz csatlakozó magassága

Milyen teendőink vannak a mosógép beüzemelése előtt? A rögzítők eltávolítása után a hálózati csatlakozókábelt , valamint mind a két. Ez azért lényeges, mert ellenkező esetben a mosogatógép szifonjából a szennyvíz. Csövek, szifonok, adapterek és egyéb elemek, a csatlakozás típusától függően.


Megbízható és biztonságos ürítés mosógép a csatornába való. A csatlakozás helyzete és magassága szintén jelentős szerepet játszik. Az autót a kívánt helyre állítja, és a lábak magasságát úgy állítja be, hogy vízszintesen álljon.


Mosógép szennyvíz csatlakozó magassága

Ne használjon túl hosszú tömlőket a szennyvíz leeresztéséhez - ez. Fontos: a lefolyó csatlakozási pontjának az egységnél magasabbnak kell . Higgyétek el, hogy van ilyen. Villamos csatlakozás. Jelenleg nincs szűrés beállítva. HL 4ECO mosógép szifon falba süllyesztett.


AlcaPLAST P0Magasságot állítható lábak az APZAPZés APZ10-es . A meghibásodott készüléket - beleértve a hálózati csatlakozóvezetéket is - csak szakember (szerviz). SZENNYVÍZ szennyvíz - az ajánlott átmérő mm. A készülék által kinyomott szennyvizet a lefolyó nem tudja elvezetni, így arra terjed a víz. Ebben az esetben figyelembe kell venni néhány fontos körülményt, amelynek fő eleme a leeresztőcső csatlakozásának magassága a szennyvízcsőhöz.


MU HUF ok vízszintes lefolyó Modellszám ¼ ½ ½ szennyvíztömlő - csatlakozó ,. Milyen szerkezetek a mosógépek és hogyan javíthatók meg? Ha ala csonyra tesszük, a. Szennyvíz - csatlakozás. Például a mosógépet külön lehessen elzárni, vagy a meleg víz rendszert. Azoknál a csatorna részeknél, ahol már az összes szennyvizet vezetjük, nem lehet hírtelen kanyarokat. Minden csatlakozási résznél tömíteni kell.


Ne nyúljon a csatlakozóhoz , illetve a géphez nedves kézzel! A vízelvezető tömlő bekötése a mosdó szennyvíz szifonjába, elágazó idomon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.