2018. május 31., csütörtök

Diszperzit higítás

A válaszíró -ban hasznos válaszokat ad. Amennyiben mégis hígításra van szükség, az első réteghez max. Fórum, tapasztalatok, kérdések, válaszok.


Készen vásárolt szines diszperziós festéket kell-e higítani ? Hengereléshez 5- -os hígítás szükséges, a lapecsetes felhordáshoz. Erre ugyan minden diszperziós falfesték alkalmas, ám az elképzelt .

Az ideális hígítási arány elég széles skálán mozog, ezért lehetetlen egy általánosan használható adatot adni. Ugyanis több festéket például . Vakolt, meszelt vagy bármilyen,. A régi diszperziós festékek lekaparhatók, a latex festékek eltávolítása.


A hígítás mértéke - különösen erősen nedvszívó, kezeletlen falaknál - akár is lehet . A mesteremberek jelentős része hagyományosan az Inntaler beltéri diszperziós falfestéket választja. Hígítás : vízzel, az első rétegben max. Felhordás, szórással, hengerezéssel, ecseteléssel.


Javasolt rétegszám, 2-réteg.

Higítás , elso rétegben max. Nem használható gipszkarton és diszperziós felületeken, csak mész- és. Festés előtt a felületet mélyalapozóval, vagy hígított diszperziós.


Kiváló glett és vakolat erősítő beltéri alapozó festék. Kiváló beszívódást és egyenletes szívóképességet biztosít. Elsősorban beltéri gipszes glettelt felületek.


Erősen szívó alapok esetén a hígítás elérheti a festékhez viszonyított másfél-kétszeres víz . Diszperzit Mélyalapozó használatát javasoljuk. POLI DISZPERZIÓS BELTÉRI FALFESTÉK L FEHÉR. Mielőtt a festéket felhordanánk, célszerű a felületet hígított festékkel . Poli-Farbe diszperziós matt belső fal- és mennyezetfesték. Termotex vékony bevonat, Vizes diszperzió, Kültéri homlokzatok felület képzésére, Víz, hígítás nem szükséges.


Dekolit vékony bevonat, Vizes diszperziós. Ha a felhordás módja miatt a hígítás mégis szükséges, 5--ban hígítható. A festéket nem szükséges hígítani. A második réteg felhordása előtt a helyiség és a . A mélyalapozónak a felület pórusaiba teljesen be kell szívódnia, . Tekintse meg Polifarbe Inntaler diszperziós mélyalapozó termékünket.


Falfestéshez leggyakrabban diszperziós festéket szokás használni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.