2018. május 11., péntek

Autó színkód táblázat

Nézze meg autó színkód kereső rendszerünket! Az alábbi táblázat megmutatja az autó színkódjának, illetve a kódot tartalmazó információs . Gyári minőségű autó javító festék spray számítógépes színkeveréssel. Profi szakembereink több évtizedes tapasztalattal minta vagy színkód.


A festés a gyártó által megadott színkód alapján történik.

A színkód alapvetően az autó kezelési útmutatójában található meg. Segítséget adhat a leírásban szereplő táblázat is. Félre értettetek nem az autó színkódja érdekel hanem a forgalmiban hány szin van? Kérdések hasonló témákban: szín, színkód. Bármelyik autófesték szaküzlet kikeveri!


Hol találom a fiat puntomban az autó színkodját ? A színkódok 16-os (hexadecimális) számrendszerbéli számokból áll. Három része a három fő szín - Piros (R), Zöld (G) és a Kék (B).

Színkódok helye a kocsikon. Opel színkód táblázat. Ez a táblázat azért készült, hogy segítse a kezdő pédistákat (és a haladókat is) a színek kiválasztásában. SEAT színkód megkeresése. Az általunk forgalmazott javító festékek gyártó által megadott színkód alapján lettek kikeverve.


Olcsón szeretnék vásárolni Több információ. Utolsó vásárló: Ádám, Veszprém. A RAL- színkódok alatt megtekinthetők az egyes színek elnevezései is, Magyar, Német és Angol nyelven.


Toyota tolatóradar színkód. Megbízható, ellenőrzött tartalom profi szerkesztőtől - Neked. Mindennemű fényezéssel,- autó ,kerékpár, motor,ipari gépek, háztartási eszközök védő és dekorációs . Autófényezési Szaküzlet. BMW színkód táblázat , színkatalógus - Lökhárítók - Új és használt termékek széles választéka - Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó . Rendelés leadása: Keresd meg kocsid színkódját. Legjobb bútor katalógus.


A találatok szűkítéséhez használja a táblázat fejlécében lévő keresőt!

Az autóban két helyen lehet a színkód. De nagyon valószínû hogy tudnak a színkód alapján festéket kikeverni, fõleg. Az ebay-en viszont igen sõt egy jó kis táblázat ami szerint a VW színkódokat meg lehet feleltetni a. Oké, most nézem, hogy az enyém sincs benne abban a táblázatban , amit néztem.


Honnan lehetne megtudni az autó pontos színkódját ? Read the publication. Itt a friss táblázat : Ennyi koronavírus-fertőzött van a magyar .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.