2018. május 24., csütörtök

Rolós vagy pliszé szúnyogháló

Rolós vagy pliszé szúnyogháló

A fentről lefelé húzható rolós szúnyogháló felszerelhető közvetlenül az. A pliszé szúnyoghálók ára nem tartozik az olcsóbb típusok közé, sőt kissé drága. Ahol nem csak a rovarvédelem, hanem a küllem is fontos! Termékeink fő jellemzője az extrudált alumínium profil keret, a minőségi . Ablakra van a fix keretes, rolós és a pliszé, ajtóra pedig van a nyíló, a rolós illetve a pliszé.


Szúnyoghálóinkat lehet kérni redőnnyel és zsalúziával is. Az üvegszálas háló az oldalt függőlegesen . A rolós szúnyogháló nagy előnye a fix szúnyoghálókkal szemben, a mozgathatóság. Azután megismerkedve ezzel a típussal, sok-sok előnyös tulajdonságára . Ha Ön pliszé szúnyogháló vásárlását tervezi, akkor az Atenád szúnyoghálókat mindenképp nézze meg.


Minőségi, praktikus rendszerek, megfizethető ár! Díjmentes felmérés Budapesten és . Pliszé szúnyogháló Harmonikaszerűen záródó, dekoratív rovarháló. A szúnyogháló háló része rejtett így, használaton kívül is észrevétlen marad. PLISZÉ SZÚNYOGHÁLÓ AJTÓ.


Rolós vagy pliszé szúnyogháló

Rolós szúnyoghálók ablakra. Választhatsz eltolható, rolós vagy akár a hagyományos zsanéros típusok közül. Ez a roló a leghatékonyabb szúnyogháló a HELLA választékában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.