2018. május 15., kedd

Generátor nem tölti az akkumulátort

Miért nem töltődik az autó akkumulátora ? A generátor töltővázákat ad. Ma úgy döntöttem, hogy kiemelem az egyik témát, amely meglehetősen . De valószínűleg már az akkumulátort is tönkre tette, mert 11V nál nem marad benne több. Nem tölt a generator es nem is jelzi a piros lampa, hogy nincs töltes.

Par merest csinaltunk de nem sokra jutottunk. Ez egy mitsubisi colt, talan . Az akkumulátorunkat jellemzően az autó áramfejlesztője, a generátor tölti. Ahhoz , hogy a motor és az egyéb elektromos berendezések működéséhez . Hogyan állapítható meg, hogy a generátor nem tölti az akkumulátort.


Ha az akkumulátor töltődik , a feszültség azonban nem elegendő, akkor a generátor. Ebben az esetben a generátor természetesen nem tölti az akkumulátort.

Ez akkor fordul elő, amikor a kefék majdnem teljesen elhasználódtak. Ne cseréljen akkumulátort , ha nem muszáj! Ha a generátor működget, de túl keveset vagy túl sokat tölt , ne rohanjunk azonnal . Az autó beindításához ugyanúgy kell a jó generátor és az önindító, mint az. Ha ugyanis a generátor nem ad kellő töltést az akkumulátornak , az sem fog . Az indítási folyamat nem tud megvalósulni . Megfelelően feltöltött akkumulátor nélkül a gép működése nem lehetséges. A váltóáramú generátor félvezetős egyenirányítással van ellátva, s a villamos.


A nagyobb akkumulátor alkalmazásának csak előnye . Ugyanis a régen „bebetonozott” 1V nem minden . Ha menet közben a generátor nem tölti az akkumulátort , az akkumulátor a vezérlőegységek és más villamos berendezések egyetlen energiaforrása – amíg. Ha nulla fok alá esik a hőmérséklet, az akkumulátor teljesítménye -20. Ezért a legjobb akkumulátornak az, ha indítás után 5-perc motorozás visszatölti az elhasznált energiát. Sok generátor nem tölt elégségesen . Generátor tölti rendesen az akkumulátort ?

Akkumulátor töltése, indítómotor, indítóáram, kapacitás. Ne töltse az akkumulátort - keresse meg a problémákat és megoldásokat. Persze, már hallom is sokan felhördülnek , mi az, . Számtalan oka lehet annak, hogy az akkumulátor gyenge és nem. De nem is ez volt a kérdés: szóval megkeressük az akkut és. Utána még egész este töltöttem az akkumulátort.


Avagy egy indítás után mennyi idő míg visszatölt a generátor alapjáraton? A hideg nem fogyaszt aramot, attol nem merul az akksi.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.