2018. május 15., kedd

Fa szegélyléc

Fa szegélyléc

Fa szegélyléc kategóriában termék közül választhat a Praktiker webshopban. Teremtsen egyedi enteriőrt, válasszon Praktikusan! Tömör, fából készült szegélylécek. Szegőléc választékunkban kedvező áron talál szegőléceket építési és barkács feladatokhoz. Kiváló minőségű, többféle méretben kapható szegőléc termékeink.


Fa szegélyléc

Szegélylécek vásárlása és rendelése az OBI-nál. System laminált szegélyléc. Tömörfa parketta szegélyléceket csak a hazai fafajokból tartunk, és azon belül is a parketta iparban leginkább felhasznált: akác, bükk, kőris és tölgyfa . Az optikai hatás mellett a szegélyléccel a fontos . Széles szín és formavilágának . A faragott fa szegőléc (díszléc) felhasználhatósága nagyon sokoldalú, csak néhány példa: Bútorlap élzárás (élléc), bútor korona és fénypárkány kialakítása,. Lambériaház - Svéd import fa teraszburkolat ,lambéria, hajópadló, gyalult deszka , szegő lécek, fa alapanyagok áruháza Veszprémben.


Parkettaszegőléc és sarok. Szűrő Szűrő elrejtése. Használatával megtakarítás érhető el, mivel a szegélylécet pl. A szegélyléc a parketta fallal történő lezárását teszi.


Fa szegélyléc

Többféle szegélyléc vásárolható áruházainkban. Laminált, műanyag, kábelcsatornás vagy PVC lágy-szegély és padlószőnyeghez alkalmazható műanyag profil. Tekercses vinyl padló választékunkban sokféle felhasználási területre alkalmas termékekből válogathat, akár kő- vagy famintás, dizájn vagy speciális burkolatot . Alapanyag, Tölgy , bükk , kőris. A szegőléc vagy szegélyléc a parketta fallal történő lezárását teszi sokkal esztétikusabbá.


Segít eltakarni a meghagyott dilatációs hézagot. Méret, 8-0-2-méter x cm. Nem véletlenül, hiszen a fehér szegélylécek nagy előnye, hogy minden színvilághoz. Padlófűtéshez kő vagy fa burkolatot válasszunk?


Fa szegélyléc

A falakat mélyzöldre festették, a széles, művészien faragott szegélyléceket pedig. A bútordíszléc felhasználhatósága nagyon sokoldalú: csak néhány példa: fa szegélyléc , bútor korona, ajtótok takaróléc és fénypárkány kialakítása. Fa rú hengeres lécek . Dunaharaszti Jedlik Ányos u. Fa mintás laminált padló egyszerű profilú, hófehér szegélyléccel. Hiába a színeltérés a két anyag között, az összhang mégis megvan.


Az általunk kínált termékek trópusi fából készült beltéri és kültéri burkolatok. Kültéri burkoltok: fa teraszburkolat, wpc kompozit teraszburkolat, falburkolat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.