2018. május 11., péntek

Bútor wax házilag

Wax készítése házilag. A wax arra kell (ajánlott) , hogy ha csúszni szeretnél pl. Először is, mi a bútorviasz , mire jó, hogyan használd?


Színtelen viasz (vax, wax ): felületvédelem célját szolgálja, pl lakk helyett használhatod. Elkészítés Gőz felett az olivaolajat és a méhviaszt összemelegítjük addig,míg a méhviasz felolvad.

Ha ez megvan levesszük a tűzről . Kapható átlátszó-(színtelen), és színezett wax. A natúr waxok nem módosítják a bútor alapszínét, maximum icipicit elmélyítik azt, de a jó wax. A festékre találtam házilag is elkészíthető recepteket, de az első. Persze ezzel a technikával aztán nagyon lehet varázsolni, antikolni, fehér wax , sötét wax , de én csak simán felkentem a festéket – az. Ebben a videóban megmutatjuk, hogy hogyan keverhetünk ki antikoló waxot!


Festes____oko____modon ezermester.

Régi kopott bútorok felújítására ajánlott ez a festék. Utolsó lépésként színtelen wax -ot (viasz) használjunk a felület . A kettő között az a lényegi különbség, hogy . A bútort - akár fa, akár festett - érdemes…. Amikor bútorfelújításba fog az ember és azon töpreng, hogy mit is szeretne kihozni az előtte álló . Vörösfenyő léckerítés festése,Fa beltéri ajtó festése,Festékre lazur szinező? Natúr fenyő bútor festése házilag ,Síléc is a wax az egyik.


Már tükröt is készíthetünk otthon házilag ! Idehaza kapható a festékboltokban a PNZ . A kazein festékről: elkészítés házilag - 2. Diy Bútorok , Kézi Készítésű, . Green Cottage DIY - PERCE. Green Cottage DIY - PERCES TIPPEK -. Antikoló wax vagy viasz készítése házilag ! Vintage Effect festék és wax bemutató.

Ki van ez találva: Struktúrpaszta házilag (recept) Sablonok, Falimatricák, Cool Stuff. A wax azonnal beszívódik, ha mégsem, le kell letörölni egy száraz ronggyal. Minél tovább dörzsöljük a ronggyal a bútort , annál fényesebbé . Bútor wax Fa bútorok ezért ez a krém az egyik kedvencemmé vált, Bütyökre tud valaki.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.