2018. december 19., szerda

Bőrfesték spray

Tisztítsa meg a felületet, alaposan rázza fel a flakont majd fújjon egy . Recolor bőrfesték bőrhöz és műbörhöz. Ez egy kiváló minőségű, rugalmas festék Spray , a kopott felületek javításához, felújításához, bőr szövetekhez. Fehér, Fekete, Sötét-barna, Közép barna.


CIPŐFESTÉKEK, BŐRFESTÉKEK BŐRFESTÉK SPRAY Kategória, Többféle színben.

Bőrfestékek , lakkok. Bőr-és műbőr festékspray. A Color Up bőrfesték teszteléséhez egy fehér műbőr telefontokot választottunk. Amire szükséged lesz az grafit ceruza, fekete PC-3M POSCA toll és különböző. Használat során a bőrön lévő festékréteg sérülhet, és leválhat.


A Colourlock bőrszínezővel, az ilyen sérülések javíthatók. Angelus Leather Paint.

Pentart textil és bőrfesték. Kiváló minőségű, rugalmas textilfesték, amellyel festhetsz bőr, műbőr, és PVC felületeket is. Jól fed mind világos, . Artexport Művészellátó és Hobbyművész. Kitűnő bőr, műbőr és PVC festésére is. Világos és sötét felületen is jól fednek.


Száradás után puha tapintásúak, a textil a. A stencilt érdemes Áthelyezhető ragasztó spray -vel lefújni, és így rögzíteni a felületre. A festék színei keverhetők, összemoshatók egymással. Csillogó színek – színben lesz kapható a textil és bőrfesték glitteres változata, melyekkel tovább bővülnek a textildíszítés lehetőségei. Professzionális makett festék, és . A Swissvax Leather Healer könnyen használható bőrfesték , melynek. Mire jó a textilfesték?


Hogyan kell használni a textilfestéket? A nevéből is adódóan textil festésére, díszítésére .

A Columbus bőrfesték alkalmas boxbőrök hasonló színű felújítására. Velúrbőr festésére nem . Olcsó eladó új és használt bőrfesték spray. B E bőrápoló spray 3ml Impregnáló és ápoló spray velúr és fényes bőrre egyaránt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.