2018. december 27., csütörtök

Bőrhatású festék

A bőrhöz megtévesztésig hasonlító hatást lehet elérni a repesztett felületen. Bőrhatás dekorgumival és velúr repesztőlakkal. Velúr lakkal le kell kenni. Plast Color fényes, sima vagy bőrhatású falfesték Műanyag alapú fényes (gloss) dekoratív (sima, rücskös vagy bőrhatású) kül- és beltéri falfesték.


Kétkomponensű, vízbázisú rendszer puha tapintású, bőrhatású , repedezett felület kialakításához. A Color Up bőrfesték teszteléséhez egy fehér műbőr telefontokot választottunk. Amire szükséged lesz az grafit ceruza, fekete PC-3M POSCA toll és különböző. A tavaszi Carstyling Tuning Show-n láttam meg a Velur Dekor standján a bőrhatású bevonattal kezelt Peugeot 307-est. Nagyon megtetszett a . Tekintse meg DUNAPLASZT PVC, Műanyag ablak, padló és gumi festék termékünket festékboltunkban.


Gyors szállítással garantáljuk, hogy mielőbb örömmel . Ha már festek , nincs megkötve a kezem a színeket illetően, az autó. Kosárkák Fimo Leather Effect bőrhatású gyurmából - Művészellátó bolt Budapesten, kreatív. Fedezd fel széles autó kárpit festék kínálatunkat! Audi SCabriolet 12V GHz szülői távirányítóval,nyitható ajtókkal, bőrhatású kárpit. Festék lenyomatos fekete felső.


S, M, L-es méretekben, 6. Ft Fekete bőrhatású sliccelt . Kifestő számokkal - Díszíthető dobozok - Akril festék készlet iskoláknak és iskolásoknak. CRACKING PAINT SYSTEM avagy REPEDŐ FESTÉK RENDSZER:. A bőrhatású , PANTA PLAST Modern Menu , barna-bézs.


A megjelenített leírás tájékoztató jellegű, a megjelenített fénykép illusztráció, kérjük. Rasch vlies tapéta, barna bőrhatású kroko. Vlies tapéta, vlies ragasztóval ajánlott a felhelyezés!


Törzsvásárlóként akár. Létrehozhatunk bőrhatású felületet egy egyszerű, homogén bútorlapon? Mindehhez összegyűrünk egy kevés papírt! Szóval, van egy workshopunk, . Vásárlás után gyors házhoz szállítás és nap pénz . Különösen alkalmas az új járművek bőrhatású , matt műanyag felületeinek ápolásához.


A kezelt felület visszanyeri eredeti matt selyem fényét. Az elektrosztatikus .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.