2018. december 26., szerda

Einhell ütvefúró

Fedezd fel a nap ajánlatait, akcióit! Gyors szállítás, kedvező árak! Hasonló fúrókalapács óriási választékban országos házhoz szállítással a SzerszamKell barkácsáruházban. Fém mérő, amely a fúrási mélységet jelzi. Külső szerkezet SoftGrip felülettel a kényelmesebb tartás érdekében.


Einhell TE-RH E fúrókalapács. Elengedhetetlen kellék az építkezési, felújítási és a vésést igénylő . Tekintsd meg a termék információit. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet!


Hasonló ütvefúró óriási választékban országos házhoz szállítással az Profigazda. Fúrókalapács és fúrógép kínálatunkkal bármilyen szerelési vagy javítási munkához megtalálhatja a megfelelő szerszámot! Nagy teljesítményű fúrókalapács akár kisipari munkákra is! EINHELL ÜTVEFÚRÓ TC-ID 6E. A Brushless motor lehetővé teszi a hatékony.


Einhell ütvefúró

Könnyedén vásárolhat . V, mm tokmány, A Power X-Change termékcsalád része - Ütvefúrók. Raktárkészlet Rendelhető. Irányváltó kapcsoló Elektronikus sebességszabályozás Vezetékes Hálózati: 2V ~ 50 . A weboldalon cookie-kat (sütiket) használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában.


Weboldalunk további használatával . Olcsó eladó új és használt einhell ütvefúró. Akciós ütvefúrók, fúró akár házhozszállítással is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.