2018. december 24., hétfő

Hemerájt festék

A festendő felületet nem szükséges fémtisztára csiszolni, elég csak a pergő rozsdát és a régi, pattogzó festéket eltávolítani. A bevonat fényes felületet ad. Speciális festékek vásárlása és rendelése az OBI-nál. Nagyfokú ellenállóképesség az idôjárás viszontagságaival szemben.


Víztaszító, vízlepergetô. Hammerite, kerítés festése, kerítés festés , festés rozsdára. Szóval egy nagy parasztvakítás ez a hemerájt. Kül- és beltéri zománcfesték.


Kovácsoltvas épületi elemekre pl. Sokoldalúan alkalmazható fémfesték, mely beltéri és kültéri fém felületek festésére alkalmas. Rozsda elleni védelem, alapozó és fedőfesték egyben. A korszerű felépítésű CUPROLIN ANTIFOULING FESTÉK vízben lassan kioldódó méregtartalmánál CUPROLIN Antifouling festék MŰSZAKI ADATOK Felépítés: . Ez sima kalapácslak, a hemerájt k. Aztán kimondottan rozsdás fémre való festéket vegyél( hemerájt , alkyton, Akril pl mehet rá (legtöbb spray festék , illetve 2k kevert akril is). Hozzászólások logout.


Van viszont egy dolog, amit nem jó flex nélkül csiszolni: A festék. Az elrontás abban nyivánul meg, hogy én balga vizes festéket használtam és tovább repedt a Senta , . Gyönyörű lett, nagyon jól áll neki a kéttónusú festés. Nagyon szép lett a festés ! Ecsém egy kis hemerájt és júliusba már a balatonparton szaggatunk ! A kalapácslak meg a hemerájt nem feltétlenűl ugyanaz.


Kalapácslak már jóval a heme előtt is volt, kb éve is a festő tanteremben volt festés. Vagypedig HEMERÁJT by Kolbász :). Szerintetek érdemes lefújni valamilyen festékkel ? Ipari festék , felületkezelés, korrózióvédelem, oldószer hígítású, víz hígítású festékek , Sestriere, Inver, alapozó, zománc, közbenső, SIKA, bevonat, tartály festés , . Széleskörű áruválaszték, akciók, szakszerű tanácsadás, festék házhozszállítás.


Festék webáruház festek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.